Mayıs 05, 2008

Lezzetler...

Dün kardeşimi gördükten sonra dönüşte tekrar yollara düştük. Hürriyet'in en iyi 10 listesinde de yer alan bir alabalık restoranına vardık. Adı Değirmen. Geniş bir arazide koca bir bahçe, yeşillikler arasına gizlenmiş koca bir restorant. Çocuklar için hayvanlar, oyun alanları ve lezzetli yemekler.

Cok beğendim.

Şu Antalya İzmir arası için lezzet turları düzenleyen bir tur olmalı. Süper olur. Hazırlayanlar fikir anası olarak beni davet ederlerse daha da şahane olur :)

Bir de mantar restoranı varmış yol üstünde diye duydum ama gidemedim. Burası dağların arasında kalan bir şehir. Bazı yerlerde dağ ve orman havası insanın başını döndürüyor.

Pamukkale geçen yıllarla cok bozulmuş. Çok !

Klasik olacak ama yazmalıyım, şu travertenler bir başka ülkede olsaydı böyle olur muydu acaba?
Dip not: Yine yeni yeniden İzmir.

Dip sos: Bugun Hıdrallezzz !

4 yorum:

Nihan dedi ki...

Asli cocuklugumun cok onemli bir kismi Denizli'de gecti benim. cok severim Denizli'yi ve de tabii ki Pamukkale'yi. En son universitede bir arkadasimin dugunu icin gittim Denizli'ye. Pamukkale'ye bakamadim, ,icim acidi. Ha bir de eger ayni yerden bahsediyorsak, yani yeni acilan bir yer degilse, oraya alabalik yemege de giderdik sik sik Denizli'de otururken. Ya da senin bahsettigin baska bir yerse, ben cocukken de cok populer bir alabalikci vardi oralarda. Ama ben Denizli'de en cok neyi severim biliyor musun, Goncali'da acik havada, bahceden taze taze toplanan otlar esliginde cop sis yemeyi. Bak burnumun diregi sizladi yine. Acilen Denizli'ye gitmem lazim.

Unknown dedi ki...

hıdırallez ama yağmurlu ve hafta içi...

Handan dedi ki...

Değirmen'e bizim çocuklar da bayılmıştı :)

Aslı Cin dedi ki...

Nihan, sanırım aynı yer. Bu arada listeme bir yer daha ekledin.

Elçin, İzmir yine de biraz serin ama keyifliydi.

Handan, evet seninkilerin yaşına geldiğinde daha çok sever sanırım Kerem de.