Mart 25, 2010

Kabus

Dün gece rüyamda oğlum kaybolmuştu. Çok iyi hatırlamıyorum, zaten hatırlamak istemediğim şeyleri kolayca bilinç altına iterim her zaman. Bir yerlerdeydik, bir şeyler vardı... Hmm hatırladım şimdi yazarken ben bir yere gitmişim ama oğluşun servisine telefon edip oraya getirmelerini söylemeyi unutmuşum. Saate bir bakıyorum, servis saati ! Ulaşamıyorum her nedense telefonla hızla eve doğru yola çıkıyorum. Bir yandan da düşünüyorum, ya orada bıraktılarsa, ya apartmanın içinde bekliyorsa, ya başına şu geldiyse, ya bu geldiyse? Neler geliyor aklıma bir bilseniz. 3. sayfa haberlerini okumamalı !

Eve hızla giderken, kalbim yerinden fırlayacakken uyandım.

Gidip baktım, yatağında mışıl mışıl uyuyor, alnından öptüm, mırıldanıp döndü.

Çok korktum.

Korku filmlerindeki tüm o saçmalıklar bir yerden sonra anlamını yitiriyor, asıl korku duygusu anne olunce başlıyor. Kanlı görüntülere, saçma sapan inançlara, görünmez güçlere gerek yok...

3 yorum:

berfin dedi ki...

gerçekten korkunçmuş...allah esirgesin çocuklarımızı..

ganfi dedi ki...

bende çoğunlukla bu kabusu gerçek hayatta yaşıyorum ya oğlumu almaya kreş kapanmadan yetişemezsem ya yolda kaza yaparsam bana ulaşamazlarsa ya ortalıkta kalırsa ya ya ya diye!annelik zor dur zorr.kabussuz günler geceler bize olsun:))

Aslı Cin dedi ki...

Berfin, hala etkisinmdeyim, sorma...

Ganfiü evet ya büyüdükçe onlar, iş kolaylaşacak mı zorlaşacak mı acaba?