Kasım 07, 2006

O genç bir kadın...

O genç bir kadın...

21 yaşındaki kadın 3 aylık hamile. Eşi yokken eve gelen köylüsü tarafından defalarca tecavüze uğruyor.Nedenini sormayın, kimilerine göre kadınlar öyle canı çeken erkeklerin uçkuru için şu dünyada yer almaktadır. Hamile olması ise hiç bir şeyi değiştirmez.

Neyse, tecavüzcü bunu ballandırarak köy kahvesinde anlatmış olacak ki, olay ayyuka çıkar. Tecavüze uğrayan kadının akrabası, sanki suçlu oymuş gibi, o hamile kadını ahıra bağlayıp işkence yapar. Kadın kurtulduğu an jandarmaya koşup olayı anlatır.

Olay bitti mi?

Hayır.

Jandarma tecavüzcü ve işkenceciyi tutuklar, işkenceci, yaptığı yeterince suç teşkil etmiyor olsa gerek ki serbest bırakılır.

Bitti mi?

Durun yahu, burası bu haberler her Allahın günü yaşanırken ve hatta herşey b.k gibi giderken, Ab ye gireceğimiz hayallerini kurabilecek kadar s.l.kları barındıran Türkiye! Hiç burada biter mi?

Şimdi özetle bakalım.Kadın tecavüze uğradı, işkence gördü, işkencecisi kadının can güvenliği hiçe sayılarak serbest bırakıldı. Daha başka ne gelebilir ki başına?

Kuma geldi.Tecavüzcü, kan davasından kurtulabilmek için 16 yaşındaki çocuk sayılacak özbeöz kızını tecavüz ettiği kadının kocasına imam nikahı ile verdi, gitti.

Niçin?

Çünkü o da bir kadındı. Kadınlar onların uçkurları için, yada yaptıklarını temizlemek için alınabilir, satılabilir, dövülebilir, kullanılabilir herhangi bir şeydi.Bunlar benim manyak hayal ürünümün yarattığı zırvalamalar değil. Bunlar GERÇEK! Doğuda okutulmayan, para için çocuk yaşta imam nikahına satılan, sindirilen kızlarla, silahla büyütülen, cinselliği tu kaka olduğu için bilmeyen, bilmediği için her türlü sapıklığı ve kabagücü yetişkinliğinde kendisine mübah gören erkekler kadar gerçek. Bitmek bilmez cehaletle, dini istismar edenlerin kusmuklarının yoğurulması ile bir adım ilerleyemeyen, sefalet içinde yaşamaya mahkum edilen, dağa çıkarılan işsiz güçsüzlerin, başımızdakiler zevkü sefa içinde magazin programlarında boy gösterirken benim bu sefaletin içinde ne işim var diyemeden yaşadığı, bizim için sadece dizilere arka plan olan manzarasıyla var olan Doğu Anadolu kadar gerçek.

İşte size ikibinli yıllardan Türkiye manzarası!Yetmedi mi?O zaman gösterişte pek müslüman olup bunun arkasına sığınan ama inançların suyunu çıkarmktan cehaletinin önüne geçemeyen kimi ülkelere ne satıldığına ve bahsettiğim gibi ne kadar çok m.nyağın kadınlara böyle bakabildiğine ve dahası bunu bile yapabildiğine de bakın, yukarıda ne anlatmaya çalıştığımı sanırım daha iyi anlarsınız.

Şimdi kolaysa sindirin.

Not: Bir saftorik şu son haberin altına, "Din derslerini kaldırırsanız, işte böyle sapıklıklar olur, işte size laik Türkiye" demiş. Ya İran'da din dersi verilmiyor yada çocuk pornosu günah sayılmıyor yada bu arkadaş laikliğe dil uzatmak için bahane arıyor. Acaba hangisi???