Ekim 18, 2007

Hastasıydık yahu...

Aslında ben o kadar da değildim ama arkadaşım Sinem bayılırdı ona. Arkadaşımın aşkına yan gözle bakacak değildim ya. Ben de dünya ahret abim olur derdim.

Ama ben de içten içe severdim kendisini, ne de olsa o Eduardo'ydu. Yani hemen her dizide yer alan, yakışıklı ( pöh !), nazik, iyi kalpli, düşünceli, terbiyeli, hisli kişilikti. Kızları yakıştıramazdık yanına, tamam belki Thalia'yı yakıştırdık nihayet, Marimar'dan sonra kendi aramızda, yok yahu bu kadar da kusursuz güzellik olmaz ki ya, derken.
.
Marimar ayrı mevzu, kız süperdi düperdi, am hep fakirdi kardeşim! Eduardo nasıl ki her dizide zengin çocuğu ise, hanım kızımız da hep yırtmak zorunda kalan, sonradan görecek olan, fakir ötesi bir kızcağızdı. Mesela Marimar'da Panço dedesi vardı, öyle diyorlardı ona, neden diye sorsan hatırlamam. Sazdan kulübeleri ve fıçıdan küvetleri vardı. Denizden koşarak çıkar, boynuna çiçekler takar, öyle güzel dansedip kalça kıvırırdı ki, hepimizin hayatta o an tek istediği birer Marimar olabilmekti.

Gülmeyin, aklımız başımızda değildi o zamanlar, ne de olsa 80 çocuğuyduk biz, kelebek tokalı saçlarını drape yapıp, kocaman yarasa kollarına vatka takıp altına tayt giymek suretiyle aciiiiidddd diye bağıran ablalarına özenen ve o zamanlar daha çıtır delikanlı olan Robbie Williams'ın da içinde olduğu Take That veya New Kids on the Block gibi gruplarda yer alan çocuklara benzeyen birileri ile çıkacağımız günlerin hayalini kuran, yani demem o ki önündeki örnekler bunlar olan küçük kızlar nesliydik. Ve ben hala iddia ediyorum ki o zamane kızları olan bizler şu anda sağlıklı bir şekilde hayatımızı idame ettiriyorsak bu mutlaka bilimadamlarınca incelenmelidir.

Ne diyordum ben?

Marimar çiçekçide çalışıyordu galiba, sonra Meksika'yı satın alacak kadar zengin oluyordu her dizide, küçükken ben de öyle bir şansım olacak zannederdim, yokmuş meğerse.
..
Neyse nerden nereye, Eduardo geldi aklıma alakasız bir yerde. Dedim, bir bakayım, ne yapıyor bu adam, Çeşme'ye geldiğinden beri sesi soluğu çıkmıyor.
.
Hatırladınız mı? ( Sözüm bunu hatırlayacak yaşta olanlara, atlamayın hemen, b.en yetişemedim onlara diye!) Dizi için yaptığı şarkıları bir albümde toplamıştı, gerçi Thalia da yapmıştı onu, neyse müzik festivaliydi sanırım Çeşme'ye gelmişti, millet göreceğim diye birbirini ezmişti. Biz de kapış kapış kasetlerini almıştık. Utanç verici...
.
Kaset tabii ya, cd ler yeni yeni çıkmıştı, i pod hayal bile edilemezken, Walkman sahibi olabilmek ne büyük bir şeydi.

Neyse...

Efenim, şimdilerde kendileri 37 yaşlarında olup bıyık bırakmak suretiyle farklı bir görünüme kavuşmuşlar. Rodeo falan düzenliyor sanırım, İspanyolcam berbattır. Aslında sadece Hola demeyi biliyorum, ama anladığım kadarı ile öyle bir şeyler yapıyor. Bizzat görmedim tabii, ama web sitesini buldum, flashlı falan, atraksiyonlu bir site. Fiuwww diye sesler çıkıyor arada bir arka planda.

Bakıyorum fotoğrafa, vay be diyorum Eduardo'da yaşlandı haaa?
.

7 yorum:

Nihan dedi ki...

Yooooooooo olamaz. Eduardo, ne olmussun sen boyle???

Toplu İğne dedi ki...

ahaa haaa aslıcımm, süper ötesi yazmışsın yine. bayıldım. eduardo hayranıydım ben de. bak eski günlere gittim. o embesil lorena mıydı neydi şabalak uzaylı çirkin bir kız vardı ilk bunun yanında. alcanzar mı neydi o dizinin adı? thalia acaip kıskandırıcı ötesi kadın.. rosalindayı hatırlıyorum ben de. ordaki esas oğlanı görünce kim takar eduardoyu demiştim... neyseee aman bizim eduardolar evde yemek bekler, ilgi bekler, hadi ben kaçayım daha kocamın valizini hazırlıycam :))

Tanya's dedi ki...

Aslıcım..Eduardo yaşlanmış yahu..

hakkatten cd calar walkmanın varsa ne süperdin..converse pabucun varsa.bi şekil birileri wrangler bir blue jean getirdiyseya da jordache..ben cok özlüyorum o günleri...coook

Mutluveumutlu dedi ki...

Aslı'cım sen çok yaşa emi, teee nerelere götürsün beni.Yüzümde bir gülümsemeyle okudum yazını. O Eduardo ne yakışıklı gelirdi ozamanlar, şimdi bi tuhaf olmuş :)))
Bende New Kids On the Block'un tüm kartpostallarını toplardım :))) bebek yüzlü olanına bayılırdım,aslında şimdi düşünüyorumda çok bebek yüzlüymüş :)))

Emre dedi ki...

Nerden aklına geldi yav eduardo felan, bende kayl mestırs hastasıydım o zamanlar, ve dediğin gibi bende hayaller kurardım o yaşlarda, aa bide zenginlerde ağlar vardı bak aklıma geliverdi birden veronica castro vardı o dizide de:)

Püstüklü Mama dedi ki...

Valla cami yıkılmış ama mihrap yerinde. Adam bu haliyle bile hoş :)

Yine de Rosalinda'daki Fernando Jose'yi tek geçerim. O ne hoş adamdı öyle. Tamam canım, lisedeydik biz de :) Ucundan yetiştik, malum, 80lerin sonunda 90ların başında çocuk olanlardanım ben :)

Aslı Cin dedi ki...

HA HA HAAA! Hepiniz süpersiniz kızlar :)