Ekim 04, 2007

Ne sevmem ki ?

Sevgili Sevgi, Sevgi kelebeği beni :P mimlemiş.

Sevdiğiniz 3 şey nedir diye sormuş.

Sevmediklerimi saysam?

Şimdiii bu soruya klasik cevabım şöyle olur herhalde:

Aşkım, eşim, işim.

Ama bu aşkım kimdir, eşimi aşağıdaki konuya rağmen hala ilk üç arasına nasıl almaktayım, hem şu aralar para kazanabileceğim bir işim de olmadığına göre o üçüncüsü ne olmaktadır, bu cevaptan anlaşılamaz.

Aşkım her daim aşkım kalacak olan oğlumdur, o az çok biliniyor da, geri kalan iki soru iki bilinmeyenli denklem değildir de nedir?

Neyse, bunları es geçer de ailem, arkadaşlarım ve eşim gibi listeye sığamayacak insanları da saymazsak, ve benim gibi iştahlı biri için dondurma, rakı, roka, balık üçlüsü, kırmızı şarap yanında eski kaşar, bira ve cips birliktelikleri - 3 aylar vurdu beni sanırım, listeye bak- çikolata, annemin yemekleri, yok hatta babaannemin yemekleri, ooo Çin yemekleri gibi uzayıp gidebilecek listeyi de bittabi saymazsak, e tabii hatıra kutum, Lost cdleri ve pek değer verdiğim tabloları da liste dışı olarak muaf tutarsak, sanırım yapmaktan en keyif aldığım şeyleri en sevdiğim şeyler olarak yazabilirim.

1-Yazmak. Okuyup yazmak, sinirlenip yazmak, hüzünlenip yazmak, sevinip yazmak, illa ki yazmak.

2-Seyahat etmek. Bir gün oğluş ayakları üzerinde durabildiğinde dünyayı dolaşabilmeyi hayal ediyorum. Yeni insanlar, yeni yerler, yeni lezzetler...

3-Hayal kurmak. Ve bu hayallerin her biri gerçekleştiğinde şükretmek. Sanırım en güzeli de bu. Çünkü şükrediyorsan istediklerine kavuşmuşsun demektir.

Değil mi?

9 yorum:

[ fiкяiмiи iиcє güℓü ] dedi ki...

Bir başladın mı, sevmediklerini de yazmak zor oluyor inan. En azından sevdiğin şeyleri yazmak daha güzel. Hele koca gülüşlü aşkını.:)) Dünya seyahati için inşallah ve iyi yolculuklar şimdiden...

berfin dedi ki...

Aslı'cım umarım hayalini kurduğun herşey olur.ve yazma isteiğin hiç azalmazda biz senin maceralarını böyle keyifle okuruz.oğluşun ve eşinle hep mutlu ol..

Tanya's dedi ki...

Aslıcım..denklem süper ha..bende okurken "aman" diye baktım hahaha..

Ve şükretmekle ilgili olarak haklısın..sen zaten istediklerine kavuşmadın mı? Şanslı köfte

Adsız dedi ki...

Sevdiklerini okurken bende bendeee diye bagirasim geldi:)
Bendeee!!!!:)Cin,raki,roka,balik cikolata,anne yemekleri etc etc... Ah bi de yazmak!!!!

denizanasi dedi ki...

evet.. hayal kurmak. bak bunu ben de severim. hatta zaman zaman gercek ile hayalı karıştırırım:)

Sebnem'den dedi ki...

Cicim,Tanya'ya pek güldüm sana şanslı köfte demiş ya...Bence haklı.Şanslı köfte,hep istediklerin olsun hayatta..

Unknown dedi ki...

Şükretmek nefisssss

Aslı Cin dedi ki...

Fikriminincegülü, senin adını ne zaman yazsam şarkısını mırıldanır buluyorum kendimi. Neyse, teşekkür ederim, inşalbu seyahat için yaşlanmayı beklemem gerekmez :) değil mi?

Berfin, sizler de burada olun ama :)

Tanya, şanslı köfte ha? Sevdim ;)

Blue pixie, bendensin, Haydi o zaman durmak yok :)))

Denizanası, işte o daha da güzel. O kadar kaptırmak yani, ben de yaparım arada bir. :)))

Şebnem, inşallah şekerim, yakıştı bu lakap bana yahu.

Elçince, evet ya, daha ne olsun?

Unknown dedi ki...

Himm demek sansli koftesin, o zaman dunya turuna da istedigin gibi kisa bir zaman sonra katilabilirsin umarim. Yanitin icin tesekkur ederim. Bu arada gezi yazilarini imrenerek okuyorum. Ben de Kahire'de boyle bir gezi yapmaya karar verdim bu yil. Daha onceleri de yapiyordum ama islerim yuzunden aralikli oluyordu. Bu sene daha baska bir duzen tutturacagim. Sevgiler.