Aralık 07, 2007

Beklemek...

Güçlük kolaylıkla beraberdir, kendine gel, ümidi bırakma! Akıllı insan bilir ki, ölümün arkasında bile daha güçlü bir hayat beklemektedir.
Mevlana

Bir kaç gündür daha sessizim.Sakin mi? Hayır. Bekliyorum. Neyi? Eşim bir süredir yurtdışında. Onun gelişini. İzmir'e gidişimizi. Şu yazdıklarımı toparlayabilmeyi. Sanki beklemekle toparlanacak. Zaten beklemek zor. Ama yaşlandım mı ne, günler bir o kadar da hızla akıp gidiyor. Annem de babaannem de bana yıllar geçtikçe günlerin de daha hızlı geçtiğini söylerdi. Doğruymuş. Bazen kendimi 20 yaşında hissediyorum, bazen 70. Yaş 35 şiirini bile söyleyemeden.

Hayattan çok şey beklemiyorum ama 2 piyango biletim ve bir de hiç adetim değilken oynadığım bir sayısal kuponum var. Oysa şükredecek de çok şeyim var. O zaman fazlasını niçin istiyorum?

Para her şeyi satın alabilir mi? Hayır benim istediklerimi değil. Sanırım hayattan çok şey değil az ama zor şeyler bekliyorum.

Daha çok bekleyecek miyim?

3 yorum:

Esra :) - kadincablog.blogspot.com dedi ki...

para hiç bir şeyi satın almıyor ama insanın hayattaki isteklerine ulaşabilmesi için maalesef ihiyacı oluyor.

Adsız dedi ki...

Para en çok sağlık için önemli bence gerisi gelir de gider de Aslıcan ama eminim melkeler isteklerini duyacak sen hiç merak etme canım benim

Aslı Cin dedi ki...

Esra evet ne yazık ki öyle ama neyse ki hala paranın satın alamayacağı şeyler var :)

Eda,umuyorum dediğin gibi olur ;)