Aralık 25, 2007

Buluşmalar

Herkes çalışıyor. Ben hariç. Tembelim ben belki ama bir o kadar da özgür. Her şeyin bedeli var. Bir yere bağlanıp çalışırsan özgürlüğün sonu geliyor, özgür olduğunda başka şeyler eksik kalıyor. Özgürce çalışabileceğim işlerin hayalindeyim şimdi.

Geçen gün Demet'le buluştuk. Her zamanki gibi kaynattık. Ve son zamanlarda ne zaman birbirimizi görsek aynı şaşkınlığı yaşadığımızı fark ettik. O yıllar önce Çeşme kaçamakları yapıp sabahlayan kızlar biz miydik? Ben de bir canavar, onda ikiz canavarlar. Başa çık baş edebilirsen.

Bir kaç söz verdiğim arkadaşımı aradım, ayarlayabilirlerse görüşeceğiz.

Bu akşamüzeri Topluiğnemle görüştük. Bir araya geldiğimizde konuşacak ne çok şey buluyoruz? Zaman yetmedi, bir kaç parfümeri sonrası, söz vermiştim erken döndüm. Beni Snowwhite'a benzetti saçlarım ve tacımdan tevekkeli. Komikti...

Beyonce bile kurtaramaz o parfümü, Diamonds'ın herhangi bir parfümden farkı yok ne yazık ki. Topluiğnenin tespiti ile kişiliksiz bir parfüm. Covet durdukça değişiyor, ilk yarım saat kimseye yaklaşmamak lazım.

Ekranın gücü işte, iki aklımdaki koku da hayal kırıklığı yaşattı, bir de reklamlarına bak.

Snıf snıf... Covet'den geriye 3 saat sonra şeker kokusu kaldı. İlk sürdüğümde de limonlu sabunla keselenmişim gibi kokuyordum. Ne alacağım ben yahu? Eskiye talim mi ???

15 yorum:

Blog Sahibesi dedi ki...

Aslıcım uzun zaman olmuştu sana yazmayalı. Öncelikle çok geçmiş olsun diliyorum sana. Kendine çok iyi bak. Ünlülerin çıkardığı parfümler ticari kaygılar taşıdığından hep cacık çıkıyor. En son Tommy Dreaming aldım. Yeni çıkmış. Hoş bir koku. Sevdim ben. Sende severmisin bilemem :))

Tanya's dedi ki...

Aslıcım,

Parfümde en iyisi hep eskiye talimdir...benim durumum da aynı..heyecanlanıp gidip denerim..ııyy diye bin yıldır kullandığımı alırım gecer gider..mis kokulu kadınlar..

Aslı Cin dedi ki...

Nuray, seni tekrar duymak harika. Umuyorum her şey yolundadır. Teşekkürler. Önerini gidip mutlaka deneyeceğim.

Tanya, sanırım haklısın. Ama arada bir değişiklik istiyor insan. Bir kaç deneme daha yapacağım pes etmeden önce.

zeya dedi ki...

Ben parfümlere sadakatle bağlanırım. Kolay kolay bırakamam.
Parfümerilerde hiç anlamıyorum ben bir de kahve koklatıyorlar koku kalmasın diye iyicene sapıtıyorum.
Hoşgeldin bu arada. Çalışmamanın keyfini çıkar :):)

Aslı Cin dedi ki...

Zeya, uzamanlara kulak veriyor ve 3 taneden fazla denemiyorum her defasında, mümkünse tenimde deniyorum ve uzun zaman bekliyorum. Ama eskilerden kopmak zor oluyor.

Bu arada henüz dönmedim ama hastalıktan ayağa kalkıp koşuşturmalı buluşmaları bitirdiğim için bilgisayarın başına geçebiliyorum.

Oz dedi ki...

Ben de eskilerden vazgecemiyorum. Iki yıl önce Mania almıştım mesela, şimdilerde tekrardan ona sardım:)

Sybella dedi ki...

Şekerim sen kullandığını al gene...Sevgilerimle:)

karamelize dedi ki...

chanel chance, kesin dene derim...

asla alma diyeceğim ise miss dior cherie... hayatımda bu kadar az kalıcılığı olan bir parfüm görmedim, kendim bile hala nasıl koktuğunu bilmiyorum..:))

devin dedi ki...

Estee Lauder'in Beautiful'unu kullanıyorum bir süredir. En severek kullandığım koku oldu, tavsiye ederim :)
Yorumun için teşekkür ederim. Daha iyiyim bu günlerde.

Unknown dedi ki...

11 yıldır aynı parfümü kullanıyorum ama artık yavaştan sıkılıyorum galiba...

Aslı Cin dedi ki...

Qumania, exden next olmaz bu konuda geçerli değil anlaşılan :)))

Sibelciğim, maymun iştahım olmasa...

Karamelize, çok güldüm yazdığına :) Chanel Chance i bir kaç kişi daha önerdi, hep denemeyi unutuyorum.

Devin, bahsettiğin parfümü de öneren bir kaç kişi var, listeme ekliyorum :)

Elçin, inanılmaz bir şey bu, ben en fazla 3 yıl bağlandım. Parfümünü merak ettim bak...

[ fiкяiмiи iиcє güℓü ] dedi ki...

Geçen şirketten bir arkadaş Cuma namazından çıkışta kendisine Caminin bahçesinde bir koku satmışlar. İsmi Cuma Rüzgarı.:) Gülme be.. fena değildi kokusu..

Kokuda en bildiğin, en eski kullandığın en iyisidir bence de. Teninle uyum sağlar parfüm zamanla ve senin bir parçan olur. Zannedersin ki doğuştan senin kokun budur. Yani tenin bu kokuyla yaratılmıştır.:)

Adsız dedi ki...

asli,seninle bulusmak her zamanki gibi cok zevkliydi,100 yil bile olsa sen gideli benim icin best buddy sin biliyorsun,sirlari paylastigim tek insan...bana hep ayniyiz gibi geliyor sadece cocuklarimiz oldu ama sanki ayni demet ayni asli tabii ufak ufak yaslaniyoruz ama olsun...sanki hadi cumartesi cesme ye kacalim desek hersey ayni olur gibi geliyor yaw!

Adsız dedi ki...

hayatimda hic dogru durust surekli bir parfum kullanmadim,hatta ve hatta kullandigim parfum adedi ortalama 5-6 sisesi gecmez herhalde,ben hep deodoranta talib oldum,hic aklima gelmedi parfum komik ama dogru.bir yerde okumustum parfum kullanmanin ozellikle de ayni parfumu kullanmanin temelinde ''hatirla beni''psikolojisi varmis.ben de bu aralar kendimi hatirlatacak bir parfum ariyorum.douglas a gittim gecen gun yilbasi hediyesi almaya birkac onemli musteriye,satici cocuk bana hediye olarak 6 parfum satmayi basardi benim soyup sogana cevirdi,20 tane koku denetti ve benim icin en iyi kokunun hypnoze lancome olduguna karar verdi.bir de kenzo flower hediye etti(satici cocugun adi tunc gidin!!!hediye veriyor)hypnoz u da aldik bakalim kullanmaya kararliyim bir sure birileri duyunca bu kokuyu hatirlasin beni ahhh demet desin bari:)

Aslı Cin dedi ki...

Fikriminincegülü, okuyunca yazdıklarını çok güldüm. Hacıyağından sonra çağ atlamışız. Evet parfümler hakkında yazdığında haklısın.

Demet, the best buddynim her zaman için biliyorsun. Biraz önce mesajını aldım ama geç olduğu için cevaplayamadım, detaylı konuşmalıyız;) Belki de haklısın, bir Çeşme yapıp denesek olur belki de.

Parfüm konusunda iyi yapmışsın, o parfüm sana yakışacaktır bence de.