Şubat 05, 2008

...

Bizim başımıza hiç gelmezmiş gibi geliyor kulağımıza. Sonra bir anda duyuyoruz haberi. Kabus gibi. Şaka gibi. Hiç komik değil oysa.

Çok korkuyorum.

9 yorum:

Adsız dedi ki...

aslıcıımmmm canım benim çok zor birşeydir mutlaka kötü bir rüya görürü gibi...SEn telefonda söylediğinde inanamadım bir an...Ama benim içim çok ümit dolu sizin için ...Ben eminim ki bu geçecek ve kötü bir anı olarak hatırlayıp çok şükür herşey düzeldi diyeceksiniz....Bunu yapmak belki zor olur bilemiyorum ama ailece hep çok iyi olacak diye düşünün kendinizi bırakmayın gücünüzü kaybetmeyin her şey çok güzel olacak göreceksin...

öpüyorum seni canım arkadaşım....

NiNo dedi ki...

Hayata hep inan.Hayatgücüne inan.İnsanlarin hayata verdikleri sevgiye inan.Bu hastalik sadece moralle ve sevgiyle yok olabiliyor.Maalesfki ailemde ve arkadaslşarımda bu sevimsizlikten cok var.adini bile koymuyorum adini bile soylemiyorum.Korktugumdan degil sıfatlandırıp hayat içinde ona bir karakter vermek istemediğimden.Bundan sonrasi kardesinin morali ve sizlerin sevgisi gerekli.Ve eminim tedaviye başlandıktan sonra bu sevimsizlik yok olucak.Ailene ve sana kolay gelsin.Biran evvel iyilesmesi dilegiyle.

Gülten dedi ki...

Mrb.Aslıcım, Gülten ben seninde dediğin gibi hiç konduramıyor insan ama inanıyorum ki en kısa sürede aşılacak bütün bunlar, hayatta bazen iyi bazen kötü sahneler oluyor ama inan hepsi geçecek kötü bir anı olarak hatırlayacağız buna inanıyorum sende inan, senin ve ailenin bunu üstesinden geleceğine inanıyorum, moraliniz yüksek, sevginiz bol olsun.

Unknown dedi ki...

allah size anacığına çok büyük gayret ve sabır versin kardeşinede acil şifalar versin inşallah...

Asortik Krep dedi ki...

Aslı, bugün geldim ben ve ayrıntı yok buralarda ama yapabileceğim bir şey var mı bir mail atarmısın bana..
asortikkrep1@gmail.com

Aslı Cin dedi ki...

Çok teşekkürler. Hani oğlum hastalandığında buraya yazarım da iyi dileklerle olduğuna inandığım bir şekilde hemen iyileşir, bu kadar iyi dileğin kardeşime de yarayacağına inanıyorum, sağolun.

zehra dedi ki...

aslı umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur kardeşin. sizlere ama özellikle annene sabır kardeşine acil şifalar diliyorum.

YesilErik dedi ki...

O telefonun oncesi ve sonrasi derken dediklerini cok iyi anliyorum. Aslicim, moralini bozmamaya calis. Kardesin yenecektir bu hastaligi.

Benim Hayatim dedi ki...

Aslıcım,yeni haberim oldu. Çok üzüldüm. Moralini yüksek tutup, annene destek olmalısın. Sizi güçlü gördükçe o da daha dik duracaktır. Hepimiz benze hastalıklar, ameliyatlar atlatıyoruz inan. Ama insan kendi başına gelince inanamıyor işte. Allah yardımcınız olsun arkadaşım.