Şubat 28, 2008

Ne var ne yok anlat diyenlere

Sevgili geliyor. Heyecanlıyım. Temizlikçi hanımı bu haftaya ayarlayamadığım için iş başa düştü. Buzdolabını da doldurdum. Onun sevdiği şeyleri yapacağım. Arabayı bile yıkattım.

Kardeşimin tedavisi sürüyor. Geçen gün ateşi çıkmış ama düşürmüşler. İlik testi sonucu ne iyi çıkmış ne kötü, ilaçla geçecek gibi demiş doktoru. İştahı yerindeymiş, morali de. Ona bir şeyler aldım, formayı hala ayarlayamadım, haftaya göndereceğim pakedi, bir arkadaşımdan alabilirim belki formayı da, haber verecek.

(Ara not: Arkadaşım formayı ayarlamış, hem ona, hem de bulabilmek için elinden geleni yapan herkese çok teşekkür ederim )

Bu aralar oğluş öyle dillendi ki, hayranlıkla izler buluyorum kendimi, dalgın. Ona bakınca daha önce hiç aşık olmamışım diyorum, aşk buymuş meğerse.

Yakında bir arkadaşım doğum yapacak, onun heyecanı var şimdi de, haftada bir kızlarla buluşuyoruz. Bir sonraki buluşmamızdan sonra hastanede görüşeceğiz herhalde. Ona sürpriz bir şeyler hazırlayacağız, beğenecek mi bakalım. ( Okuyunca beni arayıp sorma söylemem )

Son günlerdeki sıkıntılarımdan olacak birdenbire 2 kilo vermiş buldum kendimi. Hem de o kadar yediğim halde. Şimdi bir türlü inmeyi beceremediğim kilodayım. ( Bana sinir olma Angelmama, suçsuzum )

Sırt ağrılarımın hareketli bir yaşamın ardından gelen hareketsiz günlere bağladığımdan spora başlamaya karar verdim. Pzt başlıyorum. Sanırım doğumdan sonra spora gitmemin de faydası oldu bu kadar kolay kilo vermemde.

Dün kardeşime ve kendime MP4 aldım netten. Beklediğimden iyi çıktı. Yalnız iyi ki Teknosa'dan almamışım, üzgünüm beyler ama sizin ucuz dediğiniz fiyattan 50 milyon ucuza aldım her birini.

Terzi ile çalışmalarımız iyi gidiyor, hem harika tasarımlar, evet ya tasarımlar çıkıyor ortaya, tam istediğim gibi, hem de pekala ucuz fiyatlara. Yaz gelsin diye sabırsızlıkla bekliyorum, bir de istediğim gibi renkli çanta ve ayakkabıları da bulabilirsem.

Geçmişte kullandığım parfümleri, önerilerle karşılaştırıp, yenilikleri de inceleyince sonunda güvendiğim parfüm markasında devam etmeye karar verdim. Miss Dior Cherie ve Dior Poison Midnight. Araştırmalarıma göre onları da iyisimi Strawberrynet'den almalı. Bizdeki fiyatın yarı fiyatına alınabiliyor.

Şu son yazdıklarıma baktım da, işten çıkınce pek bir hesaplı mı oldum ne?

11 yorum:

Ayçiçeği dedi ki...

Selam:)
ben de ne zamandır terzi olayını düşünüyordum. Şimdiye kadar hiç daralttırmadım birşey. Fakat kilo verince, bazı giysiler yepyeni kaldı. Özellikle kotlar bollaşınca çok kötü oluyor. Kumaş pantalon daralttırınca, orjinaldeki gibi duruyor mu?

Aslı Cin dedi ki...

Ayçiçeği, terzi tamir konusunda iyiyse farkı kalmıyor. Bir şey diktireceksen de prova terzisini tavsiye ederim.

Unknown dedi ki...

kardeşin için sevindim,,evet en büyük aşk evlat aşkı:))
bende terzi olmak istemekteyim ama hemen sıkılmaktayım da :)))

Kirpikteki Gözyaşı dedi ki...

Aslıcım gözün aydın! Çok sevindim:) İnşallah kardeşinle ilgili de güzel haberlerini bekliyoruz! Şebnem ve sen çok güzel örneklersiniz. Sizi tebrik ediyorum! Yeni cicilerini çok merak ettim bu arada:) Öptüm oğluşu ve seni:))

Aslı Cin dedi ki...

Elçin, ben sabırsızım, terzilik yapamam ama hayalim kendi modaevimi açmak, en azından iyi terziden anlıyorum ;)

Kirpikteki gözyaşım, teşekkür ederim. İnşallah kardeşimle ilgili de iyi haberler vereceğim. Ve bir de Şebnemle bana yazdıkların için çok teşekkürler.

Yeni ciciler hazır olsun paylaşacağım :)))

Hayatta Giderken dedi ki...

Aslıcım bravo yaa tasarım oratya çıkardık sözüne takıldım kaldım... heleki mağaza mağaza dolaşıp şöyle ağız tadında bir şeyeler göremiyorkenn kanıma giriyosun valla...
Kardeşine çok geçmiş olsun, acil şifalar dilerim...
Sevgili geliyormuş gözün aydın, üztelik arbayı yıkatmak fikride çok hoşuma gitti.. Ve son olarak bir kez daha aferin sana "hesaplı Aslı" ...

Aslı Cin dedi ki...

Ben de aynı durumdayım. Bir şey bulamıyorum. O sebeple terzi kurtarıcım oldu. Aslında her sene moda olan her şeye bağlanmam ama bu yaz zaten benim tarzıma birebir uyduğu için mutluyum. Renkli, desenli, tiril tiril.

Kardeşim için teşekkürler, iyi olacak, oluyor da.

Benim Hayatim dedi ki...

Kardeşin için çok sevindim eminim hepsini atlatacak. Evde olsan da yaratıcılığın durmuyor. Bunca yaşadığın şeyin arasında vakit buluyorsun ne güzel.

Bu arada sobelemeyi unutmuşum. Sobe! :)

Aslı Cin dedi ki...

Onlar da olmasa nasıl oyalanırım? Kafamı dağıtmanın en iyi yolu bu aralar oğluş, bunlar ve kitaplar.

Sobeyi hemmen cevaplayacağım :)

ece arar dedi ki...

aslıcım ne aldın mp4, bu ara ben de takığım, alacağım da...

Aslı Cin dedi ki...

Ece, Samsung yada Philips öneriyorlar. Ben Philips'in 1 gb lık basit bir modelini aldım, fiyatı iyi ve bana yetiyor.