Şubat 26, 2008

O bir blogger ! Diablo Cody...

Geçtiğimiz gün Oscar heykelciğini göz yaşları ile kucaklayan Diablo Cody, Beckham'lar gibi "Secret" okuyarak mı bugünlere geldi, yoksa Amerikan rüyası bir rüya değil de gerçek mi bilemiyorum ama bildiğim şu ki, şans, tesadüf, yada olasılık her neyse onun beni bulabilmesi için striptizci olmamı beklemediğini umarım.

Modern külkedisi Diablo'nun kırmızı halıda, Galliano tasaımı olduğu halde üzerinde kendi tarzını yansıtması dışında pek fena duran kıyafetine rağmen en çok fotoğraflanmak istenen isim olmasının sebebi, kuşkusuz eski bir striptizci olması.

Reklamcılık sektöründe istediği gibi para kazanamadığında kendisini bu mesleğe adaması da Amerikan rüyasının bir cilvesi muhakkak.

Ancak tam o sıralarda internette tutmaya başladığı günlük ile hayatı değişiyor kızımızın.

Keşfedilen Diablo, ilk önce bir kaç dergide yazı yazar. Daha sonra ilk kitabını bitirir: "Candy Girl: A Year in The Life of an Unlikely Stripper". Hemen ardından menajerinin önerisi ile ilk senaryosunu yazar. "Juno". Amerikadaki bir çok festivalinden, Roma ve Toronto'dan da ödül alan filmin ardından bir dizi, bir film ve bir müzikal film senaryosunu da bitirir.

" If this whole writing thing doesn't work out, I'll be getting right back on the pole." da diyebilen yazarın istese de artık oraya dönemeyeceği bir gerçek, hele Spielberg'le birlikte çalışmaya başladıktan sonra.

Kendisini, açık sözlülüğünü, ve azmini pek sevdim, biraz şans bulaştırır mı bana da acaba?

Dip not: Kırmızı halının benim için şık ve rüküşleri de Moda mutfağında.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Bana da bulşasın ne olur ayşe bacım bu arada moda mutfağında süper seçimler var öperim

Aslı Cin dedi ki...

Eda, beğendiğine sevindim :)