Temmuz 15, 2008

Merhaba

Efenim merhaba sadece size değil. Evimizde gördüğüm ilk karafatma teyzeye de.

Eski bir muhit, eski evler, sıcak bir yer olması malum ama evimizde?

Şöyle ki ben evi ilaçlata ilaçlaya, kolarklarla sile sile bir hal olurken, bir buçuk ayda sadece bir sinek görmüşken evde, dün gece yatmadan önce mutfağa gittiğimde onunla karşılaştım. Zaten o saate kadar uyuyamamış olan eşimi yeni uykuya dalarken uyandırınca pek hoş karşılamasa da sinir krizi geçireceğimden korkmuş olmalı ki kalktı. Kaçan böceği bir şekilde buldu ve halletti. Ancak benim korkularımı kim halledecek?

Mutfak penceresinin tellerinde problem var, tam oturmuyor, oradan girmiş olmalı, tüh ya niçin açık bırakıp içeri gittim, başka delik de yok ki gireceği diyerek ve sabaha kadar huylanıp kaşınarak geçti gece.

Sabahın köründe mutfak ilaçlı olduğu için kırklandı, şimdi biraz rahat, ama hala biraz endişeliyim.

Şu böcük korkumu bir yenebilsem !!!

Dip sos: Durup duruken böceklerden korkmadım tabii, 4 yaşlarınayken havaleye doğru yüksek ateş, ve ilk hatıralarımdan olan koca böcüklü kabusa bağlı bu manyaklığım.

Bak yine kaşınıyorum...

2 yorum:

karamelize dedi ki...

hay allah dicem!çünkü benim de had safhada bir böcek alerjim vardır, beni bile kaşıntı tuttu şimdi!!
sen elinden gelen tedbiri al aslıcım, böcek korkusunu yenip de ne olacak, kenelerle içiçe yaşamayı öğrenicez?onlar da bizi ısırmadan yaşayabilme konusunda iç eğitimlerini yapıyorlar mı? ee hayırsa cevabın, maksimum tedbir şart..:)

Aslı Cin dedi ki...

Karamelize, haha ! Ben de kaşındım şimdi.

Almaz mıyım tedbirleri? Ama onlar ne hindir, her an bir yerden çıkabilirler...