Eylül 05, 2008

Msn sohbetleri

Msn kankam oldu. Uzakta olmanın ne demek olduğunu biliyorduk da herkesten uzak kalmanın ne demek olduğunu şimdi öğrendik. Evimizde de kullanıyorduk uzaktaki kuzenlerle, görüşemediğimiz arkadaşlarla veya İzmir'deki akrabalarla haberleşmek için. Ama şimdi benim özlediğim herkesle görüşebilmem için o bana çok lazım. Hele karşındaymış gibi görüntülü sesli konuşabilmek bizim için harika. Birlikte kahve içtiğim arkadaşlarımla kahve yapıp geçiyoruz bilgisayarın başına. Annem yorgun görünüyorsun haydi yat diyor yanımdaymış gibi. Biri İngiltere'de biri Fransa'da olan arkadaşlarımla beraberce sohbet edebiliyorum.

Dün şu bizim Moda mutfağının haberinin çıktığı gazeteyi gösterdi arkadaşım msn den. Akıllıbebek için çektirdiğim fotoğrafı göndermiştim çaresiz. Nerede bende yalnız çekildiğim bir fotoğraf ? O da sitenin köşesinde olsa iyi duracak belki ama gazetede gözüme çok komik göründü. Ne o öyle? Zaten kendimi hiç bir fotoğrafta beğenmem. Neyse en azından çok büyük basılmamış diye avuttum kendimi, neyse ki tanıdıklarımdan çok fazla insan da almamış gazeteyi, netten okumuşlar.

Msn'den hal hatır sormanın yanısıra, birbirlerine aldıklarını gösterme, burada merak ettikleri evimi canlı olarak göstermeye şimdi de orada kahve falı baktırdığım arkadaşıma fal baktırmayı deneyeceğim. Bakalım nasıl olacak. Sağa çevir, sola çevir, aaaa kocaman balık çıkmış Aslı !!!

2 yorum:

Unknown dedi ki...

kahve falını dene oluyorsa bende yapayım...

Aslı Cin dedi ki...

Habeeririm Elçinciğim :)