Ekim 20, 2008

Şanssızlıklar ve potlarım...

Filler ve çimenler gibi afilli bir isim oldu başlıktaki...

Garip bir gündü.

Öncelikle oryantaldeki eşsiz yeteneklerimi kendime saklayacağım anlaşıldı çünkü ben oradayken bir saat Kerem'e göz kulak olacak arkadaşın İng. kursunun başlayacağını, ve bunun da tam o saate denk geldiğini bugün bizzat onun için sormaya gittiğimde öğrendim. Üzerine bir de Türk kulübünün yabancı dil derslerinin haftaiçi her gün olmak üzere yarın başlayacağını da öğrendim mi? Spor ve dans hayallerim bir gün bile süremeden yatmış oldu. Ancak buna şöyle bir çözüm getirebiliyorum, salı günleri dil okuluna gitmeyeceğim, onun yerine yogaya gideceğim, dersleri de fotokopi ile alacağım. Zaten daha önceden evde ders almaya başladığım için bir kaç ayı rahatça idare ederim.

Aslında oğluşun okulunda öğleden sonraları play time açıldı, onu bırakıp da gidebilirim ama onun da bugünlerde tam tersine canı okulda kalmak istemiyor. Olsun, ben de seneye, okul saatleri uzadığında giderim. Hatta saatleri uyarsa bir dil daha var öğrenmek istediğim, günlerimi boş geçirmemek için elimden geleni yapıyorum.

Bugün oğlumun sınıf arkadaşı ve annesiyle birlikte yakınlardaki yazlıklarına gittik. Bizimkiler aynı dili konuşamasa da harika bir gün geçirdi ama ben son günlerdeki uykusuzluğum ile pot üzerine pot kırdım ki aklıma geldikçe hala gülüyor ve kendimi salak gibi hissediyorum. Off rezillik.

Neyse öyle yada böyle tahminimden de hızlı arkadaş edinmeye başladım, hatta günlerin bu kadar hızla geçmesine şaşıyorum, bakalım yarın dil kursunda buradaki Türk hanımların bir kısmı ile tanışacağız bir de, bakalım kimler var...

6 yorum:

Adsız dedi ki...

orasi neresi sekerim?

Aslı Cin dedi ki...

Orası burası, daha önce de sormuştun sanırım :)))

Adsız dedi ki...

soyle neresi? gelmicem korkma

Tanya's dedi ki...

Aaa yoga mı? Hadi başla ve anlat hissettiklerini..meraktayım

Unknown dedi ki...

kursta kimler var söylersin dimi:)

Aslı Cin dedi ki...

Tanya, dur bakalım, haftaya inşallah :)

Elçin, kurstta az kişiyiz ne yazık ki, işik kötüsü görüşebilecek zaman da yok. Daha da fenası ilk intiba kafa dengi olmadıkları ama dur bakalım...