Kasım 22, 2008

Ata mı, Can mı?

İstanbul'a az kaldı. Gittiğimde hem Mustafa'yı hem de Ata'nın Osmanlısını seyretmek istiyorum. Mustafa hakkında ne kadar negatif eleştiriler duyduysam, Osmanlı hakkında o kadar pozitif yorumlar duyuyorum. Gidip görmek ve karşılaştırmak lazım yorumlamadan önce.

Şu okuduğum dikkatimi çekti, sizinle paylaşmak istedim.

Dip not: Youtube seyredilebiliyor değil mi ülkemde? Başbakan bile izliyormuş, siz de izleyeymişsiniz :)

5 yorum:

Unknown dedi ki...

her ikisinide görmek lazım,,,illaki yorum yapmak lazım...

uykucu dedi ki...

ben 2 sinide hala izleyemedim! ama ata'nınki hakkında gazetede çok kötü eleştiride okudum bakalım izleyip görücez.devletimizin başbakanı bile youtube'a gizli kapaklı yollardan giriyorsa noolacak bu devletin hali diyorum:))
gelince ankarayada yolun düşermi:D

Aslı Cin dedi ki...

Elçin kimse kusura bakmasın ama abuk subuk film dolu ortalık, bence de izleyeceklerse bunları zleyip yorumlasınlar.

Figen, Ankara her zaman gitmek isteyip gidemediğim yer. Kışın zor ama yazın neden olmasın, bu yaz oğluşla 2 ay Türkiyede olacağız inşallah. Bu arada Youtube yasağını yenilemişler okudun mu?

velinkam dedi ki...

Aslıcım ben Mustafayı seyrettim ve ortada bu kadar celallenecek birşey olmadığını gördüm eminim seyredince iyide ne var ki burda bilmediğimiz diyeceksin....Zaten görüntüler eski Atatürk kayıtları anlatılanların belgeleri hep gösteriliyor....En çok içki ve sigaraya takılmış insanlar ....Eski görüntülerde zaten Atatürkün elinde hep sigara var içkiye gelince siroz heralde vitamin bolluğundan olan bir hastalık değil.....Yani işte kısacası mutlaka kendin görmeslisin :) noelden sonra İstanbulda olacağım umarım aynı zamana denk geliriz ...öptümm...

ebrucuk ben bu arada :))

Aslı Cin dedi ki...

Ebrucuk, ben de İstanbuldayım, yılbaşına doğru Beyoğlu şahane olur :)