Kasım 05, 2008

Bugünü not edin...

Derin darbe'de ve ondan önce çekilen bir kaç filmde daha siyahi Mr. President görmüş de , yuh artık olacak şey mi, verirler mi izin adama demiş, dalgamızı geçmiştik ama nasıl derler eee, Amerika özgürlükler ülkesi. ( Diğer ülkelere özgürlük getirme aşkından tevekkeli ) Belki adamımız "Secret" okudu ve fena halde inandı, muhtemelen de Amerika lobileri değişen dünyaya ayak uydurmaya çalışıyor, anlayacağınız sebep her şey olabilir ama oldu işte, bugüne bugün Amerika'da siyahi bir başkan var.

Bu bizim saf yorumcular tarafından ezilmiş insan psikolojisi ile alkış ve zıplamalarla karşılansa da, kazın ayağı öyle değil. Ermeni sorunu, Kıbrıs sorunu, Terör sorunumuza bakış açılarında hiç bir değişiklik yok.

Bugün aynı zamanda bilimadamlarınca yapay hücre üretildiğinin gazetelerde açıklandığı gün. Ben bir de klonlanmış Amerikan başkanı görmek isterim, why not?

Hem her ülkeye özgürlük getirecek bir başkanları olur. Siyah, beyaz, uzakdoğulu Obama'lar misal.

Dünya değişiyor harbiden...

2 yorum:

pRncfRn dedi ki...

Seçildi demek, sevgili aysemanın da belirttiği gibi bir devlet politikaları var ve onu izleyecekler, ayrıca Obama zaten Türkiye'ye sıcak bakmadığını söylemişti, bakalım neler göreceğiz...

asliberry dedi ki...

önümüzdeki günleri merakla bekliyorum. adam bir nevi bizlerin de başkanı sayılır:)