Kasım 16, 2008

Carlos ve Kleopatra


Oğluşu bir spora başlatmak istiyorum. Aileden at sevdalısı olduğumuzdan ve o da atları çok sevdiğinden biniciliği düşündük ama burada dün Ranch de tanıştığım Polonyalı hoca henüz erken olduğunu söyledi. Belki de küçük çocuklarla uğraşmak zor geliyor kimbilir. Bir arkadaş yakınlardaki klüpte Brezilyalı bir koçun futbol derslerine başlayacağını ve sınıfların 4 yaşından başlayacağını söyledi, ama bizim apartman çocuğu evde top oynanmaz kuralı ile büyüdüğünden o kadar yabancı ki meşine, ondan Carlos olursa benden de Kleopatra olur.

3 yorum:

Unknown dedi ki...

benim oğluşta gittsin istiyorum futbol kursuna çünkü benden kötü vuruyor toplara:)))

Verda dedi ki...

Yaza doğru yelken??? Kayak? Bak kış da geldi...
Yüzme? AY bilemedim. AMa binicilik bence de erken, çünkü çocuğun kendisinden ok atı idare etmesi kolay değil. Bende at binerim. Ve sanırım bir hayli büyüktüm başladığımda... Ama tenis de olabilir.

Haber ver canım merak ettim.:)))

Aslı Cin dedi ki...

Elçin, dediğim gibi bizimkiler apartman çocuğu :)

Verda, haklısın ve ayrıca düşününce tenis de aslında binicilik gibi zor geliyor kulağa küçüler için. Her neyse sevdiği arkadaşları futbola yazılmaya karar verince Kerem'i de oraya yazdırdık. Diğerlerinden bir ay geç başlayacak aralık boyunca Türkiyede olacağımız için. bakalım hoşlanacak mı? Mayıs gibi de yüzmeyi öğrenmesinin zamanıdır sanırım.