Kasım 07, 2008

Edep, edepsizlerin her işine,kabalıklarına,kötü sözlerine sabretmekten ibarettir



Büyük Allah’tan bizler niye terbiye isteriz? Çünkü terbiyesizler, Allah’ın lütfundan mahrumdurlar. Terbiyesiz, yalnız kendine kötülük etmez, bütün utanç ve erdem ufuklarını ateşler. -Mevlana


Ne yazık ki dili soyadındaki gibi pek de pak olmayan bir yazar (cık), pedofoli hastası olduğu kesinleşecek olan arkadaşını her aklı başında olan insan- mümin- müslüman gibi eleştireceğine, haydi onu da bırakalım her grup içi işbirliğinin getirisi gibi tersine savunacağına, konuyu bu sapık dedeyi eleştiren Müjde ve Aysun'a getirmiş, her örümcek kafalı adam (cık) ın yapacağı gibi kolaya kaçmış, ve karşısındaki kadın olunca yapabileceği en iyi şey olan belden aşağı saldırıya geçmiş.

Bedenen yada sözlü tecavüz. Karşılarındaki kadın da çocuk da olsa bunu kendilerine hak görüyor erkeklerin bir çoğu, ne yazık ki.

Söylenen şeyler o kadar yenilir yutulur gibi değil ve o kadar akıl mantık dışı ki, hiç bir dayanağı olmayan o kelimeleri, dönüp dolaşıp kendisi için söyleseler, ancak o kadar olur. Acaba o zaman ne hisseder?

Kapalı kapılar arkasında kim ne sapıklık yapıyor bunu unutmayınız ki Allah bilir beyefendi ama bunu sapıklığı ayyuka çıkmış birini savunmak için söylüyor olmanız komedyanın son noktasıdır.

Biraz ilim sahibi olmanız için bknz ve bknz ve bknz ve hatta yetmezse bir de şuraya bknz...

Cık, cık, cık...

Hiç yorum yok: