Kasım 02, 2008

I am Chuck Bass

Gossip Girl'ün sanırım Amerika'da da yayınlanan tüm bölümlerini bitirdim. Bir hafta sürdü tümünü seyretmem. Ne o Cnbc yi beklemek bir hafta boyunca? Mesleki bir merakla başladığım dizi oldukça hoşuma gitti. Ve sonunda stil ikonunu seçtim:

Chuck Bass...

Sadece stili için değil, hayata bakışı ve zekası için de izlenmesi gereken biri. Bu çocukta gelecek var :)

10 yorum:

Delfina ; dedi ki...

aslı ne çabuk izledin yaa,spoiler vermezsin sen şimdi di mi.chuck başarılı bir oyuncu evet ama dizideki rolü ne öyle ya.sürekli kötülük düşünüyo :)

Aslı Cin dedi ki...

Haftasonu bir günde 7 bölüm izlersen bitiyor :) İstersen veririm ipucu.

Pnarist dedi ki...

İçsel anlamda fazlaca zavallı be aslı :)

jelatin dedi ki...

'87'liymiş bir de! Akıl yaşta değil başta be Aslı, değil mi yani? Hastasıyım ben de. Safkan İngilizmiş üstelik... Nasıl da Amerikan aksanlı oynuyor. Canım benim.

Nihan dedi ki...

Ya bazen dovmek ve bazen de sarılıp (annece duygularla) kucaklamak istiyorum kendisini. Sunu da eklemek isterim, ogrencilerimden gozlemleyebildigim kadari ile ne Serena ne Blair asil stil ikonu olmayi basaran Chuck. Butun erkek cocuklarinin saclari onunki gibi, kiyafetler desen oyle. Yuru Chuck kim tutar seni...
Ha ama ben bu arada diziye isinamadim bir turlu. Sadece kiyafetler icin seyrediyorum ama zaten that's the point degil mi.

Adsız dedi ki...

Merhaba Asli, gossip girl nereden nasıl izledin :( Ben de cnbce yi beklemek istemiyorum. Soguk, gri Ankara gunlerinde hafta sonu evde oturup izlemek istiyorum. Yardımcı olursan sevinirim. Sevgiler Defne...

Aslı Cin dedi ki...

Pnarist, olsun, sen bakma ona, acıların çocuğu erken olgunlaşır. Ha hahaaa!

Jelatin, o snob havanın sebebi anlaşıldı :)

Defne, ben de son keşfeden olduğumu düşünüyordum. Diziport diye bir site var, gir bak, tüm dizileri yayınlıyorlar neredeyse. Bir de polisiyeleri vermeye başlasalar süper olacak. Dün gece 3 te The Tudors bitti. Geçen hafta kitabından sonra cilalandı :)

Adsız dedi ki...

Cok tesekkur ederim Aslı cım, defne

LoLa dedi ki...

korkunç bir çocuk oooo sevmiyorum onu :)
tarz konusunda favorim blair kesinlikle serena dan daha güzel olduğu kanaatindeyim :)

Aslı Cin dedi ki...

Kızları karşılaştıracak olursak evet ben de seninle aynı fikirdeyim. Serena, Kate Moss'un izinde ki onu da stil ikonu olarak kabul edemiyorum. Bir deli bir kuyuya taş atmış hesabı :)