Kasım 11, 2008

Yoga mı, yemek mi?

Sabah kalk, koştur, Kerem'i okula bırak, eve gel, atıştır, okula git yada yogaya git, okula git, oğluşu al, eve gel yedir, ya evdeki derse hazırlan, ya hemen giyinip oğluşu bir faliyete götür, eve gel, maillere bak, yiyecek bir şeyler hazırla, oğluşu yedir, oğluşu yatır, msn de konuş, bir şeyler izle, biraz sohbet, biraz çalış.

Nihayet Yogada üçüncü haftam dolduktan sonra bunun hakkında yazacaktım sözde. Bu gündelik koşturmaca içinde yoganın etkileri mi kalır?

Acımasızca sıkıcı diyerek geçemem, öylesine bahsedemem hayatımdan, her hafta görmediğim yeni bir yere gidiyorum, eğlenceli şeyler var hayatımda, yeni insanlar. Bir de büyüyen Kerem'le zaman geçirmek eğlenceli tabii.

Ama stres atmanın yolu atıştırmak mıdır sorarım size. İnsanlar yaşayabilmek için mecburiyetten yer kimi şeyleri, enerji alabilmek için yer gerektiğinde, ben bir de mutlu olmak için yiyorum.

O zaman yogaya niçin gidiyorum?

5 yorum:

Adsız dedi ki...

tuhaf tabi diymi bunu birde felsefesi var ikisi bir butun olmali ama sen baska bir inanca sahipken yoga yapmak cok alaksiz gibi.hernekadar yoga vucudunu esnetmek ve germek ve nefes tekniklerini ogrenerek aydinlanmana yardimci olan egzersizlerdir.de sen muslumanken nasil oluyo? hayir millet suruler halinde yogaya gidiyo stres atiyoruz diyo ya tamamen yalan yogiyim diyen ler birer tuccar burda..ha orda durum nasil bilemem..bence mutlu mutlu yemene bak ,gez toz sekerim.

Unknown dedi ki...

bence yemek bu aralr sadece bunu düşünüyorum çünkü:)))

denizanasi dedi ki...

bence de yemek :))) maalesef her zaman ilk tercihim :(

Aslı Cin dedi ki...

Adsız, beni esnettiği, zorladığı ve sonrasında rahatlattığı için seviyorum ama beslenme şeklim yoganın mantığına o kadar aykırı ki, bırak Yogi olmayı yoga yapıyorum diyebilmek için 40 fırın ekmeği daha kesmem gerekiyor.

Ama seviyorum o ayrı. Hem dinimizle ne alakası var, optimist her fikir her dine açıktır, anlayamadım???

Elçince, bizi mutlu eden yemekler diyerek bir mim mi başlatsak ne dersin? :)

Denizanası, elmayla armutu karıştırmamak gerek ama hangisi beni daha huzurlu kılıyor diye düşünmeden de edemiyorum. Gerçi bu derste de sonunda uyuyakalıyordum.

Unknown dedi ki...

ben varım hadi başlat:))