Aralık 06, 2008

Hayat bayram olsa...


Eski fotoğrafları bir araya getirip fotoğrafını çekeli bile 3 yıl olacak neredeyse, nasıl da çabuk geçiyor zaman.
Bir bayram daha geldi.
Benim için evime, aileme, arkadaşlarıma kavuşmak oldu bu bayramın adı. Oldum olası kan akıtmayız gözümüzün önünde. Ben küçükken anneannemlerde kesilirdi ama o da sadece fakir fukaraya giderdi. Şimdi kesenler evlerine götürüyor eti sanki her zaman yemiyorlarmış gibi. Zaten bayramların amacı da büyüklerimize gidip maaile toplanmak değil artık, Antalyada süper hüper bir otele kapağı atıp, Serdar'la zıplayıp, Fatih'le göbek atmak.
Bu mudur budur.
Ben mutluyum, mesudum, bayram alışverişi yapıp piyasayı canlandırdım dün, geldiğimden beri özlediğim her şeyi yiyorum, arkadaşlarım yanlız bırakmıyorlar, keyfim yerinde şükür.
Evde olmak güzel.
Sözün özü, iyi bayramlar dilerim size. Nerede o eski bayramlar diyenlerdenseniz, beni yad edin, bir kahve de beni anarak için, kalbim sizinle. Kurban bağışlarınızı Darülacezeye yada Lösev'e yapın mümkünse. Gülümseyin, eğlenin, sevgiyle kalın, görüşmek üzere...
Dip not: Bayram dileklerim bu başlıkla akıllıbebekte çıkacak, unuttuklarım varsa siz de dileyin bir zahmet.

4 yorum:

cenebaz dedi ki...

Sana da iyi bayramlar, Aslı:))

elektra dedi ki...

anavatandasın demek? o zaman zaten bahanesiz bayram tadı yaşıyorsundur. yine de ben iyi bayramlar dileyeyim sana, sevgiler:)

Adsız dedi ki...

tatli bir kizmissin.biraz babana benziyosun.seninde bir kizin olsun sana benzesin.saclarini tararsin oyun oynarsin opersin.oglun delikanli olmus artik.abilik yara kardesine.iyi bayramlar cinascim

Aslı Cin dedi ki...

Çenebaz, iyi geçti, umarım seninki de öyledir?

Elektra,evet ya, o sebeple daha da anlamlı :)

Adsız,????? haha haaaa!