Ocak 14, 2009

Sorular, sorular, sorular...

Kulağıma harika ezgiler geliyor, hmmm paylaşayım şunu diyorum sonra bul bulabilirsen. Hafızamı güçlendirmek için ne almalıydım?

3 gündür garip rüyalar görüyorum. Hayır detaylı anlatmayacağım burada, ama beni en çok etkileyen ardımızdan gelen dev toz bulutundan kaçışımız, başka bir gece karanlık pis sokaklarda koştururken söz verdiğim yere yetişememem, bi diğerinde de evlerden evlere taşınırken eşimin beni terketmesi mi, aldatması mı ne vardı. Uyandığımda neyse ki kalkmıştı, yoksa uyku sersemi görürdü gününü. Ne anlamlara geldiğini bilen var mı?

Kısıyorum kısıyorum da kendimi tutabilmek ve durmadan buzdolabını açıp kapatmamı engellemek için yapabileceğim bir şey var mı?

Desperate hanımların 5. sezonunun 9. bölümüne kadar geldim, dudaklarımı kemirip duruyorum, sonrasında neler olacağını bilen var mı?

Bu aralar mutfağa dadandım, hayatımda yapmadığım şeyler yapıyorum, yakında yufka açma, yaprak sarma, turşu kurma faliyetlerine girmeyi düşünüyorum ki beni tanıyanlar bilir bunları yapabilme ihtimalim , Chp ye yeni bir başkan gelme ihtimalinden bile düşüktür. Yani muhalefetten ümit kesmeyin, hayatta her şey olabilir. miş...

Her neyse demem o ki bana bu konularda püf nokta verebilecek biri var mı?

4 yorum:

ceyndo dedi ki...

Aslıcincim,
Hafıza için bol protein ve balık tavsiye ediyorum.

Rüya tabirini geçiyorum ama bi ihtimal ev çok tozlanmış olabilir;)

Buzdolabının hemen dibine bir baskül koyar ve kapağı açmaya her niyetlendiğinde önce basküle çıkarsan belki işe yarayabilir. Yararsa haber ver ben de yapayım.

Desperate ablaları izleyip de vakit harcadığına değer mi bilmiyorum. Ben şimdiye dek cevaplanan soruların hiçbirine şaşırıp da "vay be adamlar yapmış" demedim. Muhtemelen bir gizemi çözer çözmez yeni bir tanesini ortaya attıkları için çok etkili olamadı bende.

Unknown dedi ki...

bende enteran rüyalar görmekteyim bu aralar hayır olsun ne dieyim...ben kendi sorularımı bir cevaplayabilsem ah keşkem keşkem...

mom dedi ki...

hafiza konusunda gecen okudum sey her gece yatmadan once havuc suyu icilmesi gerektigiydi, onun haricinde bendede dogumdan sonra eksilen hafizama cozum bulamadim, kati meyve sikacagimi attigim icin havuc suyuda icemiyorum isin kotusu
sonra kilo verme konusunda deneyip test ettigim ve herkese onerdigim tek sey pilates onu yaparken istahindada bir eksilme oluyor yapan arkadaslarla karsilastirip bu kisminida test ettik
ruyan icin hayir olsun diyorum

Aslı Cin dedi ki...

Çok düşünen hanımcım, çok da balık yiyorum aslına bakarsan, iyi ki yiyormuşum, yemesem ne olacak demek ki.

Rüyaların sebebi taşınma stresim sanırım, dün aşama kattettim, ve gece kabus görmedim :) Söylediği fikir işe yarayabilir, deneyeceğim.

Ev hanımları konusunda haklısın ama beni eğlendiriyorlar, bazen yorgun uzandığımda onları izlemek keyif veriyor.Ama tabii er geç her şeyin tatlıya bağlanacağını bilmek işin zevkini kaçırıyor.


Eşçin, bir şeylerden etkileniyorsundur sende, düşün bakalım, ne var hayatında değişen ???

Mom, pilates konudunda haklısın, evde uygulamaya çalışıyorum ama kaytarmak kolay, spor salonuna tekrar gitmeye başlamam lazım. Havuç suyunu hiç duymamıştım denemem lazım, işe yararsa yazarım.