Mart 27, 2009

Confused, not Konfiçyus...

Dikkat : İpuçları içerir.

Lost 5. sezon 9. bölümün ardından nihayet ben de nurtopu gibi bir teori sahibi oldum. Konu Sun. Uçakta bulunanlardan sadece daha önce adada bulunmuş olanlar geçmişe döndüler. Ben ve Sun dışında. Ben 70 li yılarda zaten adada yer aldığı için dönemedi. Peki ya Sun? Demek ki Sun da bir şekilde adada, ya ana karnında, ya bebek. Bilemiyorum. Gerçi yaş olarak uygun olmayabilir ama durum onu akla getiriyor. Kaptan deseniz adaya ayak bassa da adada zaman geçirmedi.

Neyse zaten 10. bölümden sonra o kadar confused oldum ki çözebilmem için Konfiçyus olmam gerekiyor. Gelecek nasıl değişecek? Ben'in sadece bedenen yok olması değil, aynı zamanda o kadar çok şeyin değişmesi gerekiyor ki, nihayetinde adamın burnunu sokmadığı şey yok. Dharma devam ediyor olmalı misal. Sun'ın Jack'i ve Kate'i 30 sene sonraki hali ile görmesi mümkün mü? Yada gerçekten de ilk sezondaki Adam ve Eve, Jack ve Kate'mi?

Daha ne kadar karışacak bu hikaye?

Bilgisayar oyunu sanki...!!!???

5 yorum:

Adsız dedi ki...

daha da beteer vallahi
bilgisayar oyunu bile daha iyi
her hafta daha bi muamma
teori bile üretemiyorum artık

Benim Hayatim dedi ki...

Teori üretmeden zevkle izliyorum. Ben'in çocukluğunu görmek çok komikti. Gerçi Sayid 10. bölüm de köklü değişiklikler yaptı. Bakalım gelecek nasıl şekillenecek.

Birde şu yaşlanmayan sürmeli gözlünün sırrını çok merak ediyorum.

Kirpikteki Gözyaşı dedi ki...

Yeni sezonu izlemek için kuzumu bekliyorum:) Ama dayanamadım okudum yazını. Anlaşılan iyice karışmış. İstenilen bu belkide. Hah tam çözdüm derken yeni bir olayla kafaları karıştırmak...Seviyorum ama ben Lost u:) Mutlu haftasonları Aslıcım! Oğluşu ve seni öperim kocaman:)

cenebaz dedi ki...

Bence Sayid, Ben'i öldüremedi. Bir şekilde yaralı olarak bulunup iyileştirilecek. Yoksa bugünkü Ben olamazdı(diye düşünüyorum). Ama gerçekten her şey arap saçı oldu yahu. Ama çok da keyifli be, bayılıyorum.Yalnız bu sezon Sawyer fazla düzgün tipli oldu. Bense onu yağlı saçlı ve terli haliyle beğeniyordum:))

Aslı Cin dedi ki...

Pommeler, sonunda bir oyun çıkarsa bu şaşırma :)

Benim hayatım, var onda bir şey ama ne. Belki de bizim gibi ölümlü de değil o :)

Gözyaşım, teşekkür ederim çok, biz de sizi öpüyoruz :)

Çenebaz, heyooo, benim gibi bir Sawyercı daha. Facebook daki eski anasayfayı istiyoruz geyikleri gibi kampanya yapmalı, eski Sawyerımızı isteriz !!!