Mart 25, 2009

Twilight

"Günümüzde geçen bir vampir hikayesi içerisinde işlenen aşk ile ilgili bir film" gibi bir şeyler dediklerinde "Aman Allahım ne geyiktir kim bilir" diye düşünmüş olsam da, zevkine güvendiğim bir arkadaşımın önerisi ile filmi edindim. Dediği gibi filmin müzikleri süper. Öte yandan film her ne kadar benim önyargılı yaklaştığım kadar geyik olmasa da, müzikleri kadar iyi değil.

Ok tipler iyi seçilmiş, hikaye gayet güzel günümüze uyarlanmış, görüntüler falan da güzel de, nihayetinde bir vampir hikayesi ki konu zaten geyik diye nitelendirmem için yeterli. Aşk hikayesi izlettiriyor zaten, her ne kadar biraz hastalıklı olsa da.

Filmi çok beğenirseniz tadı damağınızda kalmasın, sonuna bakılırsa açık kapı bırakılmış devam filmi için. Film olarak değil ama dizi olsa daha severek izleyeceğim bir çalışma olmuş.

Onu bunu geçelim, soundtrackin bence en iyilerinden biri olan Muse'u dinleyelim...

7 yorum:

ece arar dedi ki...

bayılırım vampirlereeeee

Aslı Cin dedi ki...

Ece'ciğim gizemli bir cazibe pazarlanıyor bu filmlerde değil mi? Konu bu olunca beklentim çok olmuyor ama bu film müzikleriyle gayet güzel izleniyor.

Adsız dedi ki...

Twilight serisinin 4 kitabinida soluksuz okuyup bitirdim:))tavsiye ederim,super superrrrrrrrr!!
Ayrica 2. kitabin filmi cekildi ve 2010 Kasimda vizyon girecek olmasi lazim..

Aslı Cin dedi ki...

Ne diyorsun, kitabı mı var? Bak kitap olunce hoşuma gidebilir, çünkü ben kurguluyorum o zaman. Ama film olunca, vampir hikayesi işte, belli ki birileri ısırılacak, birileri ölecek, birileri aşık olacak falan filan, sahneler hemen canlanıveriyor gözümüzde :)))

Tanya's dedi ki...

Aslıcım,

Bizim küçük aldı kitabını haftasonu..bayıldı yetmedi filimi nide aldı..seri bir kitap dizisi bu..filmine devam etmek istersen al kitapları...

Öpüyorum.

Adsız dedi ki...

Aslıcım kitabı okuyanlar filmin kitabı hiçbir şekilde anltamadığından şikayetçi. Bu tıpku Le Perfume hadisesine benziyor.

Aslı Cin dedi ki...

Tanya ve Kisd, sizin yorumlardan sonra daha da merak ettim kitabı. Hem de seri ! Tam benlik.