Mart 15, 2009

Wanted - Yes please more logical...

Ve bir Angelina filmi daha...

Wanted, Angelina'nın ve Morgan Freeman'ın hatırına izlediğim, ve muhtemelen sadece bunun için veya biraz tüm o saçmalıklara gülmek için izlenecek bir film. Matrix, en azından başka bir alemde geçiyordu, bu tüm o mantık dışı sahnelerle burada geçiyor, dünyamızda. Esas kızımız esas oğlana yardım ediyor, kah trenlerin üzerinde nasıl seyahat edileceğini öğretiyor, kah dayak attırarak en sonunda yememeyi. Esas oğlumuz nihayetinde hedefi görmeden kurşunu sağa sola bükerek hedefini vurmayı öğreniyor falan filan.

Filmin son 10 dakikası ilginç. Eminim bu türü sevenleri tatmin edecektir, bana kalırsa komik bir filmdi. Film bahane Angelina şahane. Dövmem için daha da sabırsızlanıp, saçımı tekrar uzatsam mı acaba diye düşündüm. Sanki onlar da olsa adeta Angelina'yım. Haahaha!

3 yorum:

Adsız dedi ki...

yapma asli,cok igrenc bir filmdi.bir yerlere yaslanip yarik yarik koca kofte dudaklari ile bilmis bilmis gulumekten baska birsey yapmiyo zaten kadin.fazla repligide yok.bence bitti artik onun kariyeri..dususe gecti..boyle uyduruk filmlerde rol almasindan belli.

Aslı Cin dedi ki...

Adsız arkadaş, onun kariyeri de öyle filmlerde fırladı zaten, ama insan isterse bir sürü bahane ve eleştiri üretebilir biliyorsun :)))

Tanya's dedi ki...

Aslıcım,

Kalk gel..bende yaptıracağım bir tane daha..filmi izlemedim ama tahminim bayılacağım yönünde..