Nisan 15, 2009

Filozof anne...

Bu his çok fena. Bir yandan içimden gelmiyor oraya gitmek, gücüm bile yok bugün. Bir yandan da insanlara söz verdim, gelemeyeceğim sizinle demek ayıp oluyor. Arada derede binlerce kez gidip gitmemek için fikir değiştirdim. Başka zaman olsa kaçırmayacağım bir şey ama şimdi o kadar çok şey manasız ki, benim için hiç önemi yok. Halim yok. Keyfim yok. Ama bir yandan da daha önce oraya gitmemiş arkadaşımı Türkiye'den gelen annesi ve teyzesi ile yalnız göndereceğim, içim de rahat değil. Bu his beni hasta ediyor.

Umarım onlarla gösteriye gidemeyeceğim için beni affederler ama gidersem ben kendimi affedemem çünkü yapabileceğim bir şey olmasa da onlar orada sıkıntı çekerken ben burada bir şey yapamam.

Bu sabah halimi hatırımı sormaya gelen arkadaşla konuyu değiştirme çabalarımız sonucu konu benim yazın yaptırmak istediğim tattoo lara geldi. Sadece oğluşun ismini değil diğer omuzumun arkasına da renkli olarak bilmemne yaptıracağımı söyledim. Dur bakalım, hemen bir kaç tane yaptırma dönüşü olmayan bir şey bu dedi. Ben de, bedendeki izlerin ne önemi var, hepsi bir şeyle kapatılır, gün gelip yok olacak, ama insanların ruhundaki izlerin dönüşü yok dedim. Demek ki hayat herkesi birer filozof yapabiliyormuş.

Oğluş tatilde, bana ihtiyacı var, bir evin içinde kaldık, canı sıkılıyor, benimse on eğlendirecek halim yok, sıkıcı bir anneden daha kötüsü sıkıcı filozof bir anne.

Çekeceği var bu tatilde...

3 yorum:

Tanya's dedi ki...

Yazı heyecanla bekliyorum ben..dövmeler için.

Filozof anne bence en süperinden oğluşla vakit gecirecektir.

Alphecca dedi ki...

Annelerinde sıkılmaya hakkı var, ne de olsa insanız sonuçta :)
Bence oğluş güzel bir açıklama sonrası seni acayip anlayacaktır :))

Aslı Cin dedi ki...

Tanya, yok ya filozof anne bugün oğluşu dışarı çıkardı, sinir stres döndü. Yazık oğluma. Bu arada tattoo lara karar verdim, 3 tane istiyorum hatta ama üçüncüye yer bulamadım, ve 3 tanede de kararlıyım.

Çocuk gibi, haklısın ama bazen anne olmak daha öncelikli oluyor ya :) Hmm Kerem den çok şey bekliyorsun :)))