Nisan 02, 2009

Kate hayallerinin peşinde...


Nihayet, kayda değer bir film izledim. Aslında iki film de diyebiliriz. Kate Winslet haftası vardı bu hafta bizim evde.

The Reader gerçekten iyi bir film, Kate Oscar almasa ayıp olurmuş. Sonu birdenbire bağlansa da, ben keyif alarak izledim. Filmin başına bağlanmayın, sonrası çok daha iyi.

Kate ise ne kadar iyi bir oyuncu olduğunu kanıtlıyor.

Di Caprio ile tekrar bir araya geldiği diğer filminde ise bizi biraz hayal kırıklığı bekliyor ama bunun ne Kate'in ne Leo'nun performansı ile ilgisi var, tamamen hikayenin diğer filme göre zayıf kalması sebep. Bir de diyaloglar beni çok sıktı. Durağanlığını da not düşmezsem olmaz.Ancak her şeye rağmen iyi filmler izlemek istiyorsanız, benim nacizane önerim bunlar olacak.

Bu hafta Milk'i izleyeceğim. Sean Penn oynarsa akan sular durur, ama izlemeden ahkam kesmeyeyim...


5 yorum:

nymphea dedi ki...

Ben de Reader'i cok begendim. Kate Winslet'in oyunculugunu en cok begendigim film oldu bu sanirim.Arkadaslarimdan bazilari skici bulmus ama ben gayet rahat izledim.

Bu arada Milk de su anda evde duruyor ama henuz firsatim olmadi izlemeye.Gerci icinde Sean Penn varsa benim icin en bastan arti deger tasiyor ama:P Bakalim sen nasil bulacaksin:)

Aslı Cin dedi ki...

Nym, bence tersine hikaye yavaş işlediği halde merak uyandırıcı ve sürükleyiciydi. Milk bugün umarımmm :)

Tanya's dedi ki...

Aslı,

Reader'ı ben de çok beğenmiştim.

Milk için düşüncelerini merak ediyorum bak..ben Sean Penn'a bayılırım ama Milk'i seyrederken uyumuşum..tekrar bir denemem gerek.

Aslı Cin dedi ki...

Şimdi daha da merak ettim. :)

ASLI dedi ki...

Revolutionary Road filmini izlemiştim. Hüzünlü bitmesi beni hayal kırıklığına uğrattı. Hayallerinin peşinde gideceklerini düşünmüştüm. Belki de ilgi çekici olan bu kısmıdır (gidememeleri). Herkesin peşinde koşamadığı hayalleri var çoğu da cesaretsizlikten heba olup gidiyor. Bu film de sanırım bunu anlatıyor.