Mayıs 17, 2009

Lost 5. sezon final...

O siyah tşirtlü adam aslında siyah duman ve adaya düşen ölmüş insanların bedeni ile canlanarak Jacob'ı öldürüyor olabilir, bombanın patlaması ile dizinin sonu ilk sahnesi gibi uçağa binişleri ile bitebilir, ve Jacob aslında Aeron da olabilir...

İnsan üstü biri gibi görünüyordu ama belki ölebilir. Belki de o aslında Jacobs değildir. Belki geliyorlar dedikleri, yine zamanı değiştirebilecek başka birileridir.

Her şey olabilir, Lost'tan her şey beklenir.

Ama bu finalin ardından beni aylarca bekletip sonra da aklımdaki bir kaç olasılık gibi saçmasapan bir yere getirirlerse sonucu, işte o zaman gerçekten "Lost" olsunlar.

Gece olmuş 2.30 Richard'ın derdi beni gerdi...

3 yorum:

mermaid dedi ki...

ah aynen. düşün düşün bi hal oldum. içine black smoke mu kaçmış nolmuş, zaten kendisine emir vermesini söylediği sahnede farketmiştim bşyler. balık mevzusu nedir ya peki? balık kesmeler, orta yerden balık burcu olduğunu söylemeler. richarda gençlik vereceği kadar, dövüş sanatları, iki adamı ayırd edebilme yetisi falan da verseydi jacob daha ii olabilirdi sonuç. ayrıca benle jacob'un sahnesi bence tarih yazdı. bu lostun geyiğini binlerce saat yapabilirsin. şimdi şubata kadar nasıl bekleriz? yani başka bi dizi olsa, çoktaaan unutursun ama lost bu, geri sayım başladı bile.

cenebaz dedi ki...

Ben de soluk soluğa izledim. Muhteşemdi final. Nasıl beklicez biz şimdi bütün yaz? Jacob'ın Aaron olma olasılığı fikrini tuttum. Çünkü Kate de Jack'in Aaron ile ilgili sorularını yanıtsız bırakıyor.

şugibi dedi ki...

ailenizin sapığı geldi gene. ayol o richard ne güzel adam di mi ya:))