Haziran 17, 2009

Gelişmeler

Secret işe yaradı yine. İstediğim evi alıyoruz. İstediğim yön olmasa da istediğim kat oldu. Aman boşver oldu ya, bankalarla yıllaaaaarca haşır neşir olacağımız bir borcumuz da oluyor ama ne demişler, borç yiğidin kamçısıdır.

Şimdi bir daha secret-lıyor ve o evde eski yılbaşıları gibi kardeşimle sağlıkla hep beraber olacağımız bir gece hayal ediyorum...

10 yorum:

ruhdagı dedi ki...

Güle güle oturun :) ev sahibi olmak çok güzel bir duygu.

Umarım diğer dileğinizde gerçekleşir. Tüm kalbimle diliyorum.

Sevgiler.

Asortik Krep dedi ki...

Hayırlı olsun.. :)

pommeler dedi ki...

merhaba aslı'cım
cok sevindim gelişmelere
dun annenle konustuk en çokta Kardesinin durumuna sevindim
güle güle saglıkla oturun
bir önceki postla beraber okudum ben bu haberleri bu arada Ankaraya
gelince haber verirsen sevinirim
belki elimden gelen bişi olur
sevgiler

Tanya's dedi ki...

Aslı,

Çok sevindim..ben borçtan hayatta korkmam..ve hep zamanlı öderim..göz açıp kapayana kadar bitecek bak gör...ve çok güzel yılbaşları geçireceksiniz o evde..keyifle..

Kirpikteki Gözyaşı dedi ki...

Ohh ne güzel! İnanıyorum ben de. Yılmadan çağırmak lazım:) Daha da güzel haberler duyarız inşallah!

enne dedi ki...

Güle güle oturun Aslı, tebrik ederim. Borçlar biter merak etme, kiraya vereceğin parayı her ay kendi evine veriyorsun. Bir şeyi merak ettim, hangi siteden ev aldınız? Yön çok önemli sanırım, sürekli bahsetmişsin de. Tahmin ettiğim siteyse kuzenim oturuyor orada. Belki bana da yakınsındır, komşu oluruz:) Bana e-mail atsana. ennecik@gmail.com

Aslı Cin dedi ki...

Ruhdağı, teşekkürler, sağlıcakla oturlaım da :)

Asortik teşekkürler :)

Aslı, Ankara'ya gelemeyebilirim, konuşmuşsun biliyorsundur, kardeşim 1 haftalığına eve çıkıyor, onu evde ziyaret edebilirsem en azından yanına girebilirim. Ama bu arada gelecek olursam aklımdasınız :) Çok teşekkür ederim arayıp sorduğun, ilgin alakan için ...

Tanya, bu ilk borcumuz değil, alnımızın akıyla çıktık diğerlerinden ama bu ilk kocaaaammmaaaannnn borcumuz :))) Ve evet secreeet.

Gözyaşım, evet inşallah :)

Enne, bu sefer farklı bir yere taşınıyoruz, sizin orada değiliz, ama beklerim hani, mail atacağım sana.:)

Mr_TD dedi ki...

hayirli olsun, borclar tez bitsin :)
nice güzel yillara :D

Tijen dedi ki...

Gözün aydın Aslı'cığım.
Dileklerin birer birer gerçek olsun. Secret olmadan da tüm kalbinle istesen ve dileğini evrene göndersen de olurdu bence ya neyse olmuş ya!

sinem (adacim) dedi ki...

Güle güle oturun, çok sevindim. İnsanın gözü başta korkuyor ama zaman geçiveriyor hemen. Şİmdi bakıyorum da bizim banka kredisinin 9 ayı bitmiş bile. Geriye 7 yıl 3 aycık kalmış:))Sağlıcakla oturun inşallah. Hayal ettiğin gecenin 2010 gecesi olmasını diliyoum tüm içtenliğimle.