Haziran 24, 2009

Özetle

Günlerdir dağılmış vaziyette koşturuyorum. Dün maceralı bir uçak yolculuğunun ardıdan gece bir de halama gelebildik. Sabah ilk iş buraya yazayım dedim ama klavye korkunçtu, alıştığım hale getirip yazıyı düzeltmem bayağı zaman aldı.

Ama haber vermem lazım, biliyorum ne zamandır sesim soluğum çıkmadı.

Özetle ev işinde değişiklik var, bu da beğendiğim bir ev, hem bu benim için daha iyi olacak, bu sefer anlaşmamızı yaptık, bir kaç aya kadar taşınıyoruz.

Keremin okuluna, ev bakmaya, eşya toplamaya, yeni eşyalar bakmaya, planlar yapmaya boğulmuşken bir hafta geçti bile. Arkadaşlarımı görmeye zor zaman bulabildim, bir de babaannem hastaneye yatıp kardeşim bir hafta için eve çıkınca alelacele buraya gelmem gerekti. İstanbul'da annemle görüşebilmem de harika oldu tabii.

Bu gün kardeşimi göreceğim. Muhtemelen yarın Ankara'ya fdönüyor, bu ay onu en zor kemo bekleyecek, ne yazık ki hastalık bu tedavi ile kolayca geçemiyor. İyi haber 4 tane benzer ilik bulundu, onlar geliyor, zaman gerekecek ama eğer tam olarak uygunsa biri nakil yapıilacak. Ondan sonrası başka hikaye tabii. iş hemen bitmiyor. Ama aman uysun da...

Anlatacak çok sey var. Burada yazacak çok sey. Ama bu aralar hayat karmakarışık.

Yani yorumlara selam veremiyorsam,yazamıyorsam, ihmalim varsa, affola...

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Cok sevindim ilik bulunmasina.. Dualarim kardesinle.. Buraya cok sukur sonunda iyilesti yazdigin zamani bekleyemiyorum.. Cabucak atlasin normal hayatina donsun hemen insallah..

Aslı Cin dedi ki...

İnşallah :)