Eylül 02, 2009

Oyalamacalar

Mutfak masamı zımparaladım, sonra vernikledim, hoşuma gitmedi, bir daha vernikledim, olmadı bir daha. Sonra ahşaplarımı boyadım. Ekmek kutusu, tepsi ve kapı önü için servis kutuları yaptım. Ama üzerlerini boyayarak değil yapıştırmayla. Oysa boyama çok hoşuma gitti. Bir boyacıya çırak mı olsam acaba diye düşündüm. Bütün gün ne sorun ne stress, zaten boya yapmak yeterince alıyor olanı da. Bir sabah kalktım sabun yaptım evde. İkea nın buz kalıplarına koydum. Beyaz çikolata gibi oldular, çocuklardan uzak tutmak lazım. Şimdi yatak odası avizesi, mumlukları ve küçük sehpayı elden geçirmeye karar verdim. Adamı bayıltana kadar kaplamacıya gidip kumaş seçtim. İnternette her nevi dekorasyon sitesine girerek fikirlerime fikir kattım. Bulmaca çözdüm. Elime geçen her şeyi okudum. Koli yaptım. Bir sürü şeyi attım, dağıttım, gönderdim. Eski resimlere baktım. Bazı eksikleri aldım. Bu arada dandik " True Blood" un bağımlısı oldum, "Güz sancısı"nı izledim ve yer yer sıkıcı gelse de çok beğendim, neden uluslararası festivalerde ödülleri toplamıyor acaba diye düşündüm, CNBC e nin dergisini aldım, sevdiğim dizilerin tema müziklerini bir cd de toplamış. Cd demişken "Sims 3" ü aldım ama Vista diye mi bilmem çalıştıramadım. Oysa "Age of Empires" ım daha eski olmasına göre o çalışıyor. Onu da zaten bu can sıkıntısı ile her türlü hint ve tip i kullanarak bir kaç saatte bitirdim. Cv hazırladım, bir kaç arkadaşıma gönderdim. Bol bol arkadaşlarımla konuştum ve yazıştım, hayatın nasıl da küçük büyük dertlerle akıp gittiğine bakıp şaştım. Kendimle başbaşa kalıp kendimi herşeyden uzak oyaladım.

Yok olduğumda bunları yaptım...

3 yorum:

uykucu dedi ki...

ohh süper şeyler yapmışsın bravo.keşke bende yapabilsem diye iç geçirdim koşturmacadan vakit ayırmıyoruz ki!!yaptıklarının birde fotosu olsaydı keşke:))

Unknown dedi ki...

oooooooohhh sefan olsun arkadaşım.arada kendimizi böyle şeylerle oyalamazsak zaten çıldırırz değil mi? bende sık sık evin şeklini değiştirirm.ama iyi fikir verdin sehpamı bende zımparalayıp başka renk yapayım bari :))))))))

Aslı Cin dedi ki...

Figen ben de yaptıklarıma inanamıyorum zaten, ilk kez yaptığım için pek değerliler. Tahtaları bitireyim çeker koyarım, ama gülmek yok :)

Tuba, harika seçenekler çıkmış, öneririm, bugün de sandalyeleri vernikleyeceğim :)))