Eylül 07, 2009

Vampir serisi 3 Ben Eric fanıyım...

Yerden yere vurduğum ama izlemeye devam ettiğim diziye geldi sıra. Bu hafta yayınlanmasını bekliyorsanız biraz daha sabır, bir hafta aradan sonra - Lost'da yapıyor ya bunu her nedense- haftaya sezon finali ile geliyor.

Saçmasapan gelse de kulağa aslında bir çok doğa üstü olayı da işleyen dizide eskilerin köylüsü Bill ile küçük kasaba kızı Sookie'nin aşkı etrafında olup bitenleri izliyoruz. Bu dizide diğerlerinin aksine vampirler aşikar dolaşıyor, ama pek sevildikleri de söylenemez.

Sookie beyaz tenli aptal sarışın görüntüsü altında vampirlere çekici gelse de başka şeyler gizliyor. Aslında akıllı sayılabilir ve diğer insanların aklını okuyabilme gibi bir yeteneği var. Ancak vampirlerin aklını okuyamıyor ve bu da onları kızımız için daha çekici hale getiriyor.

Sookie'nin gelecek bölümlerde muhtemelen ortaya çıkacak başka maharetleri de var sanırım.

Yine de Eric gibi havalı bir vampir Bill ile tencere kapak olan bu kızda ne buluyor anlayamıyorum. Vampirlere özel feromon falan mı salgılıyor? Belki gelecek sezonda anlayabiliriz...

Dip not: Sanırım diğer serinin adı "Vampire Diaries". Twilight'dan daha önce yazılmış olabilir. Benzer bir konusu var ve iddialı bir yapımla yakında vampir dizileri furyasındaki yerini alıyor. Bu ay yayınlanmaya başlıyor.

7 yorum:

yıldız dedi ki...

Aslıcım ben de sana katılıyorum.Saçlarını kestiren Eric,belli ki bizler gibi bir çok izleyen tarafından sevildi,dizideki fonksiyonu arttı.

Diğer seriyi hemen araştırıyorum.

Adsız dedi ki...

Ben de bu diziyi izlemek istiyorum. Acaba siz nerden seyrediyorsunuz?Teşekkürler

Aslı Cin dedi ki...

Yıldız, evet. Amerika'da da popülermiş, hatta duyduğuma göre Sookie yi ona yakıştıramıyorlarmış :)

Merhaba, diziport veya diziworld sitelerinden izleyebilirsin.

Benim Hayatim dedi ki...

Aslıcım, Eric hakkında ki düşüncelerimi daha önceki postlarımda yazmıştım. Bu nasıl bir karizma bu nasıl bir havadır. 12.bölümü merakla bekliyorum :)

Aslı Cin dedi ki...

:) Dizide başka karizmatik oyuncunun olmaması tabii onun için bir avantaj ayrıca.

ozge dedi ki...

işte ben de tma bu yüzden daha izlediğim ilk bölümden sıkılıp devamını getirmedim. Anladım vampirlerin şahane hayatları ancak bir moonlightlık ömür zarfında ilgimi çekiyor :)

Asli A. dedi ki...

Ya biz çok fena kaptırdık bu diziye!!! 3 günde 2 sezon bitirdik! Giderek daha da ilginç bir hal alıyor... 3.sezon haziran 2010'da başlayacakmış. Of!