Ekim 21, 2009

Bilin bakalım kim geliyor?

a) Başbakan

b) Hollywood'dan film yıldızı

c) Mafya babası

d) Görgüsüz bir işadamı

e) Hiç biri

Bilemediniz mi? Cevap yorumlarda...

10 yorum:

Aslı Cin dedi ki...

e) Hiç biri

Gelen Allah'a yakınlığı ile kitleleri peşinden koşturan İslam dinine yakışan mütevazı hayat seçimi ile halkımızın bir çoğunun sevip saydığı ve fikirlerine göre hareket ettiği bir hoca.

Dinimiz ne kadar iyi ellerde, oh içimi huzur kapladı :)

Pabuc dedi ki...

kim ki bu ..ben böyle birini hiç duymadım da

Aslı Cin dedi ki...

Cemaat liderlerinden biri :)

Pabuc dedi ki...

neyse beni aşar bu durum..ben gibiler için cemaat camiden ibaret...kim geliyorsa hoşgeliyor ne diyelim..

Aslı Cin dedi ki...

Ben ise Allah'la arama kimseyi sokmam, ama ne yazık ki ülkemizde cemaatler var ve gördüğün gibi bırak hocayı halifeler gibi yaşıyorlar saf halkımız sayesinde.

Pabuc dedi ki...

Allahla kişi arasında hiç kimse giremez zaten istesede giremez imkansız ... bu konu cidden çok derin herkesin fikri var ...benim hacılara hocalara özellikle alimlere(doğru bilen ve bildiğini uygulayan alimlere)saygım sonsuzdur...ama hepsinin hataları olabilir bunun kabuledilmesini istiyorum ve hiç kimse ama hiç kimse onları olandışı muhteşem mükemmel gibi göstermesin buna karşıyım işte...her kim olursa olsun sonuçta insandır hataları vardır...cemaate değil abartıya karşıyım...samimiyetin herzaman yanındayım...

enne dedi ki...

Herhalde Cumaya gidiyordur.

Aslı Cin dedi ki...

Her işin bir uzmanı vardır, tabii ki din adamlığının da olacak. Ama dikkat çekmek isterim. Din adamlığı. Hangi dinde olursa olsun, önemli olan inancına göre doğru olanı yapmaktır. Dinde de siyasette de insanların inançları ile sömürülmesine karşıyım ben de. Haklısın önce samimiyet.

Hayır, Başbakanın en sevdiği vaizin cenazesine.

asli koyuncuoğlu dedi ki...

Küfretmeye utanıyorum.Bunun gibi münasebetsizler insanları dinden soğutuyorlar,güzelim dinimizi ayaklar altına alıyorlar.Suç bunlara inanan insanlarda

Aslı Cin dedi ki...

Aslı, aslında suç cehalette, cehaleti körükleyenlerde, çok çocuk yapın diyerek bir nevi çalışmayan anaların karnı zor doyan çocuklarını zorunlu eğitime kadar okutabilecek, öğretimi bırak eğitimi bile veremeyecek aileleri teşvik edenlerde.