Ekim 23, 2009

Fashionable İstanbul

Gurur verici tabii. Çok değil 2 yıl önce açtığım Moda Mutfağının bir çok ve hatta pek çok moda blogu arasından sıyrılıp farklı organizasyonlara davet alması, bugüne kadar sadece Türkçe yayın yaptığım halde yurtdışındaki firmalardan ilgi görmesi, ve moda öğrencilerince sevilerek izlenmesi.

Hani biraz hırslı olsam, neler olacak acaba?

Bu noktada kuşkusuz büyük avantajım, bu işin içinden gelişim ve her ne kadar pek fazla yazıları ile yer alamasa da her organizasyonda desteğini esirgemeyen ve bu işi iyi bilen bir de arkadaşımın da Moda Mutfağında yanımda olması. Bu artık bir tek benim değil onun da blogu. Umarım bu işe gönül veren başka arkadaşlarım da yer alır yanımızda.

Bu haftasonu MM gerçekten iyi ve bu işe gönül vermiş bir kaç moda blogu ile bu şahane organizasyona davetliydi. Sadece canlı canlı fikirlerimizi paylaşmakla kalmadık, bizden haberlerimizi yayınlamamızı isteyen yurtdışındaki farklı haber gruplarına da çeviri yaparak gönderdik.

Umarım bu organizasyonun, İstanbul'un, boğazın eşsiz güzelliğinin tanıtımında bizim de bir nebze katkımız olur.

Teşekkürler Şebnem, ben olamadığımda orada olduğun, MM kızı olarak şahane göründüğün ve eğlenceli dilinle izlenimlerini paylaştığın için.

PS: Şebnem daha ilk dakikadan Zeynep Tunuslu ile tanışıp, TV8 deki moda programı için giyim eleştirileri yapmaya başlamış bile. Merak edenler sanırım A La Mode'de izleyebilirler...

Hiç yorum yok: