Ekim 05, 2009

Modanın mutfağı

Moda mutfağını açalı 2 seneyi biraz geçti. Adını moda mutfağı koymuştum çünkü bu işin mutfağından geliyordum. Bu süre zarfında mesleki deneyimlerimi çok fazla veremesem de dikkatimi çeken haber ve konuları elimden geldiğince paylaşmaya çalıştım.

Bu aralar moda bloglarının çokluğu üzerine okuduğum eleştiriler, nerede çokluk orada b..luk misali diğer bloglarda gördüğüm blog sahipleirni kıracağını düşündüğüm yorumlar ve blogum hakkında aldığım farklı konulardaki maillerden sonra bu konuda yazmak farz oldu.

Meraklılarına,

- MM bir blogdur. Bu sebeple kimilerine yaptığım göndermeler veya espriler ile kelime oyunları yapabilirim. Kolleksiyonun koleksiyon olarak yazılması gerektiğini merak etmeyin çok iyi biliyorum ama üzgünüm bu arkadaşlarımla aramda bir espri konusu ve bazen kolleksiyon olarak yazmaya devam edebilirim. No panic ! Güzel türkçemizi, şövale ye şovalye, super e züper diyerek çok da fazla katletmeyeceğime inci upppsss izci sözü veriyorum.

- MM ticari bir blog değildir. Bu sebeple her gün bir kaç haber değil bir haber, eğer illa ki yayınlanması gereken bir şey varsa nadiren kısa bir iki haber girerim. İki yıl içinde seçici davranarak sadece bir iki organizasyona dahil olduk, ve bunlarla ilgili de okuyuculardan gayet güzel dönüşler aldık. Sponsor bir kaç firmanın da tüm geliri şahsım adına Lösev'e gitmektedir. Yani kızım sana söylüyorum, gelinim sen anla misali, eğer sponsor olmak isterseniz Lösev'e o tarihte bir bağış yapmanız ve bana bunu mail atmanız yeterli olacaktır.

- MM Blogger dostudur. Emeğini yapıp tanıtmak isteyen satmak için yer arayan, yazılarını MM blogunda yayınlamak isteyen konu ile ilgili herkese kapımız açık olmuştur ve olacaktır.

- MM az ve öz yazar. Bilmediği konuda ahkam kesmez. Ne idüğü belirsiz konu mankenlerini, karşısına çıkan her haberi, Ülkemizdeki yada Amerika'daki her ünlücüğü kendisine konu etmez, onlara sayfalarında yer vermez. Sadece ilgimizi çekenleri , yenilikleri, hoşumuza gidenleri veya mutlaka eleştirme gereği duyduklarına yer verir.

- MM şanı şöhreti sevmez. Yan cebime koyunuz, birileri onu överse ve mevzubahis yaparsa feci gururlanırız ama herkes benden bahsetsin diye extra bir çabaya gerek duymaz. Onu olduğu gibi sevenleri sever. Kendisine yazılan yorumlara ve maillere mutlu olur, hele ki ona yazan tüm moda tasarım öğrencilerini sevgiyle kucaklar.

Şimdi büyüklerin ellerinden küçüklerin gözlerinden öper, moda haftalarını özetlemeye geri döner...

2 yorum:

Sedeliko dedi ki...

MM mmmm:) seviyoruz ama son moda haberlerinizi:)

Aslı Cin dedi ki...

Sizinde yaratıcılığınız takdire şayan efenim :)