Ekim 21, 2009

Nemo dat quod non habet

Pişmanlık yok.

Hem de zerre kadar yok.

Ama serbest bırakıldılar. Her biri.

Neredeyse kırmızı halılarla karşılanan dağdakiler "teslim " olmuşlar efendim.

Bu hükümetin bugüne kadar yaptığı bence en büyük icraattır. Oy verenler, başa getirenler, şakşakçılar, kendinizle gurur duyunuz.

Bu sizin eseriniz...

Kimse sahip olmadığı bir şeyi veremez...

8 yorum:

Asortik Krep dedi ki...

İnan ki bunu sorgulayanlar sadece bizleriz,onlara oy verenler şu an şakşaklamakla meşgul.
Bu gözlerin açılacağı yok bence. Belki bir İran yaşantısına dönerse hayat, o da belki.Bunu girdiğim forumlarda ve izlediğim sitelerde daha net görebiliyorum.
Çok memnunlar yani böyle yönetilmekten.Beni endişelendiren de bu, ne yapılırsa yapılsın farketmiyor bazıları için sadece şakşaklıyorlar..

Aslı Cin dedi ki...

Asortik, inanamıyorum nasıl yani, bunlardan memnun olanlar mı var?

Artık insanları anlayamıyorum sanırım. Empati, sempati, herşeyden yoksun olacağım, üzüm üzüme baka baka misali...

missy dedi ki...

aslicim, ben artik okumak bile istemiyorum sinirlerim bozuluyor...simdi hepsi elini kolunu sallaya sallaya aramizda dolasacak ve onlara bundan sonra guvenmemiz icin bize guvence veren de Abdullah Ocalan'in kendisi, yani teroristin avukati teroristin elebasi..dun peslerinden silahla kosturdugumuz bu insanlar, yarin obur gun gelismelerden tatmin olmayip, bombalar patlatmaya baslasalar kim kime ne hesap verecek? gencecik cocuklarımızı gonderdik daglara peslerinden, mezarlarina ne yuzle gidecek anneler babalar? ben de barış istiyorum ama her şey bu kadar basit değil ve olmamalı...sen ya da kendini adadigin terorist grup onbinlerce insanimi katletmissin, kundakta bebek demeden, yasli, genc umursamadan...simdi cikip dun dundur bugun bugundur diyip kahraman ilan ediyorsam ben seni hesapsizca, sorgusuzca, bir yerlerde cok buyuk yanlislar var demektir, bunun devamında da daha nice belalar yuklenecektir tepemizden gecen bulutlara..cok uzgunum gercekten, okumayi bile kaldiramiyor bunyem

Sibelbek dedi ki...

amcamın hapishanede canı sıkılıyor diye yandaş terorist gruplarından arkadaş getireceklermiş yanına... nasıl ama?!!!!!!!

yıldız dedi ki...

Benim artık içim acıyor.Dayanamıyorum tüm olanlara,hiç anlamadım anlamayacağım da.

Aslı Cin dedi ki...

Missy, benim tek hissettiğim utanç. Hani bir canlı şovda biri pot kırar, sen zap yapar kaçarsın onun adına utanıp, aynen öyle, olan şeyler adına, hiç payım olmamasına rağmen büyük utanç duyuyorum.

Tibet'in annesi, bence bu daha başlangıç, bir kaç aya kalmaz bak daha neler göreceğiz öngörülerim doğru çıkarsa daha çoook şaşıracağız.

Yıldız,eminim senin de çevrende bunların sorumlularını başa getirenler vardır, ben onlara soruyorum cevabını alamayacağımı bile bile, sen de onlara sor :)

Tanya's dedi ki...

Daha neler görecek bakalım bu gözler..

Şİmdi de biliyorsun aa biraz cok oldu ama diyor başımızdakiler...bu işin şakşak kısmı kendilerine kalmayınca...

Aslı Cin dedi ki...

Tanya'cığım bak daha neler göreceğiz. Bu arada son pişmanlık fayda etmez :)