Kasım 16, 2009

Beni iyi tanıyormuşsun...

Ev koli içinde. Tapu kolilerden birinde. Ya da değil. Hatırlamıyorum. Kolileri açtım açtık kapadım hala bulamıyorum. Koli indirip kaldırmaktan her yerim ağrıyor ve ben evi teslim edemeyen inşaat şirketine küfrediyorum.

Dün nihayet kendim gidip gördüm, tahminen haftaya teslim. Dediklerine göre herşeyi hazır vereceklermiş. Hadi bakalım, ben de bir hafta koyarsam, 2 hafta sonra taşınmış olmalıyım.

Bugün koltuklar gidiyor, 4 sandalye bir koltukla kalacağız.

Yarın aklımızda yokken karar verdiğimiz duvar ünitesini yaptırmak üzere mobilyacıya gideceğim, evin ölçülerine kalorifer peteğinin yerine göre bir eskiz çizdim, bakalım o ne önerecek.

Perdeler hazır- ki bu kadar çabucak bitmeleri soru işaretleri bıraktı kafamda, çarşamba da onları almaya gideceğim-

Halıya bir check at. Köşe aydınlatma gelecek. Başka başka???

Hmmm, bunların üzerine tv nin tam da taşınma arifesinde tekrar bozulduğunu, bulaşık makinasının da beni deli ettiğini eklemeliyim ki hiç hesapta olmayarak yeni hüpleyen süp. makinesinin yanına bunların da alınacak olması beni daha da panikletti. Nerden başlasam, hangisini alsam, ne yapsam?

Şimdi gergin olduğumu düşünüyorsa arkadaşlarım bir de taşındıktan sonra görmeliler. Dolap ekletilmesi, tuvalette değişiklik için tesisatçı, rafların takılması, perdeciden kornişler, storlar, aydınlatmalara elektrikçi derken günler daha gergin geçebilir.

Taşınma için eşimi iknaya çalışırken alt tarafı taşınacağız demiştim, beni 15 seneye yakındır tanıyor, taşınmakla kalmaz o iş demişti ama bu kadar çok iş çıkacağını, bu kadar şey alınacağını ve bunca değişiklikle uğraşacağımı ben bile tahmin edemezdim...

3 yorum:

missy dedi ki...

kolay gelsin aslicim:) icine sinsin, simdi ugrasiyorsun ama sonra ugrasmaktan iyidir:)

Unknown dedi ki...

yardıma ıhtıyacın varsa aslıcığım hemen geleyim :)
kolay gelsın güzel insan herşey yoluna girer :)
yeter ki keyfin yerinde sağlığın kalbinde olsun ...

Aslı Cin dedi ki...

Teşekkürler, tabii sonrasında işler kolaylaşacak.

Yerleşeyim de öyle gelin :)