Aralık 09, 2009

Boğaz ağrısı, ustalarla savaş ve hırsız site- Yorgunum...

İzmir'den aldığım kış çayını demleyip, içine Çanakkale'den dönerken aldığımız ıhlamur balını ekleyerek içiyoruz. İki hafta tatilden solayı okula gidemeyen oğluş, bu haftada soğuk algınlığından evde. Benim boğazım acıyor, onun burnu tıklaı. Arada bir ateşi yükseliyor, çok düzensiz, hiç böyle olmamıştı.

Bu arada dün yeni evde kornişçi, badanacı, tesisatçı ile uğraşarak ve bir oraya bir buraya malzeme seçmeye koşarak geçti. Neyse ki bir çok iş halloldu.

Bugün evde dinleniyorum, yarın ev işi var, sonra bir problem kalmazsa Galata Moda.

Bu arada geçen hafta yazdığım hırsızlık devam ediyor. "Ensonmoda net" " Moda Mutfağı"ndaki tüm yazılarımı harfi harfine çalmaya devam ediyor. Nette hiç bir yere başvurmadım, faydası yok biliyorum. kaldırmaları için yeteri kadar zaman verdiğimi de düşünüyorum, baktım bugün, hala duruyor yazılar, kopyalanmaya da devam ediyor, madem kaldırmıyorlar ben de yarın savcılığa başvuruyorum.

Bu arada araya bir de dr ziyareti sıkıştırmalıyım, çok iş var...

4 yorum:

bokbocesii dedi ki...

hırsızlıgı bu kadar goz gore gore yapan da az bulunur cidden.ilettim kendisine dusuncelerimi ama en kısa surede yorumumu kaldırırlar oradan bence :) cok cok gecmis olsun bu arada.

Unknown dedi ki...

çok geçmiş olsun aslıcığım :(
kendine ve oğluşuna dikkat et havalar soğudu tabi ki izmir kadar iyi olmaz...ev için koştururken ihmal etme.kolay gelsin...
moda mutfağı konusunda haklısın hakkını koru bence de :)

Fifi Croissant dedi ki...

ben de şunu anlamıyorum: ne oluyor böyle kopyalayınca, nedir bu işten aldıkları tatmin yani??

blogunuzdaki çizimlere deli oluyorum. moda ile alakam yok ama şu karakterler beni benden alıyor. enfes. :)

Unknown dedi ki...

Sana ve oglusuna gecmis olsun Asli'cigim. Islerinde de kolayliklar diliyorum. Birakma bu arsiz hirsizlarin pesini. Allah yardimcin olsun. Opuyorum.