Aralık 16, 2009

Derdim başımdan aşkın...

Dün yeni evin temizliği vardı. Doğalgaz bağlanma aşamasında olduğu için sanırım - 25 - Ok abartıyorum - derecede çalıştı kadın. Sözde inşaat şirketi evi temizletmiş, yetişemeyeceğini anlayınca ben de gidip yardım ettim. Ellerimdeki Domestos kokusunun 25 yıl - Biliyorum, abartmakta üstüme yoktur ama bundan neredeyse eminim- çıkmayacağını düşünüyorum.

Bugün yenilenen ve yeni mobilyalar gelecek, yani kutuplara doğru hazırlanmalıyım birazdan.

Bu sebeple bloglar biraz askıya alındı bu hafta.

Bir yandan evin işleri , bir yandan da UPS ile uğraşıyorum. Teslim aldığım gönderide eksik bir parça olduğunu farkedip hemen aradım, 3 gün 3 ayrı kişiye kayıt aldırdıktan sonra biri tutanak için geldi, gelen kişi ertesi gün haber vereceğini söyledi, haftasonu ile 5 gün bekledim, ses çıkmayınca bir günde 3 ayrı kişi ile konuştum, bana gönderici ile iletişime geçmemi söylediler, gönderici ile çoktan görüştüğümü ve onların da başvurduğunu söyledim, bana ne onların ne de benim bir şikayetim olmadığını, foto için birini göndereceklerini söylediler, ben zaten foto çekildiğini söyledim, ya tamam o zaman karşı taraf şikayet etmeli dediler, karşı taraf şikayet edince, mal sorunsuz teslim edilmiş, şikayet yok ki demişler.

Sevgili UPS ya telefon hatlarının hacklenmiş, bir haftadır konuştuğum 9 kişi sizin elemanınız değil, ya birbirinizden haberiniz yok iletişiminizde bir probleminiz var, ya da "çamura yatmak" deyimini doğruluyorsunuz. Ben çözemedim ama çözmeye niyetliyim.

Dün temizlikte tesisat, silikon, taş işlerinde bir sürü sorun çıktığını ve o temizlenen eve yine yeniden usta doluşacağını söylesem durumum daha da vahimleşir mi?

Üstüne üstlük taşınırken "Hop hop hop değiş tonton" birden bankamatiğe dönüşmem de cabası.

Acıların kadınıyım sevgili günlük.

Açın ordan bir Amr Diab...

4 yorum:

İlk... dedi ki...

acaba ne zaman oh diyeceksin ki sen :( Aslıım ben vallahi üzülmeye başladım artık...

Unknown dedi ki...

:(( çok çok kolay gelsin sana ne diyeyim uzaklardan elimden birşey de gelmiyor ki ...

defne dedi ki...

yuh, ups'ten bunu beklemezdim. ne de havalılar oysa ki

Ghanima dedi ki...

allah kolaylık versin:)