Ocak 05, 2010

Bye for a while...

Nihayet.

2009 gıcıktı ya bana, şu evin her işi ters gitmişti ya, neyse ki 2010 seviyor gibi. Ya da bu yıl daha iyi niyetli, insanı dinliyor, dileklerini zorlamadan gerçekleştiriyor, yapayım şu garibana bir güzellik diyerek yerine getirecek ılımlı bir tipe benziyor.

E gariban bir görüntü sergiliyordum yılın son günlerinde, hatta işler uzasa Gulyabani gibi bile görünebilirdim.

Ha taşındık, ha taşınacağız derken o kadar uzun zamandır kışlıklarım bavullarda ve kolilerde ki, geçen kışı nispeten sıcak bir ülkede geçirdiğimiz için bir kaç sezondur kışlıkları çıkarmadığımızı da hesaba katarsak, bavullar açılınca, "Aaaa bu da varmış" diyerek alışverişten dönmüş gibi mutlu olacağım. - Polyanna ben-

Sakin ama keyifli bir yere taşınıyoruz ama asıl önemli olan eylülde taşınmayı planladığımız için oğluşu çoktan oraya vermiş olmam. Artık bir saat gidip bir saatte dönmeyecek eve. 5 dakika sonra evde. Kar kış henüz başlamışken daha fazla gecikmemesi iyi. - Pek Polyanna ben -

Velhasıl gelecek günler içinde blogdan ve bilimum Facebook, Twitter, hatta telefon gibi iletişim araçlarından uzakta olacağım. Eminim yeni eve girince sorunlar çıkacak, taşınırken stres olunacak, ama gün bittiğinde en azından artık koliler açılmaya başlanacak. Makineler çalışacak, Gülcan hanım ütüleri yapacak, ben gümüşleri parlatırken 40 yıllık ev kadını gibi şarkılar mırıldanacağım. O koliler kapının dışına atıldıkça hafifleyeceğim, yenilenen eşyalar yerlerine yerleşirken keyiflenecek, duvarlar matkap sesleri ile inlerken yorgunluk kahvemi içip gülümseyeceğim. - Manyak Polyanna ben-

E ev toplanmış, koli dağları arasından geçerek odalara giderken, iyi bir ruh halimde olmamı beklemeyin lütfen. Ev yerleşsin ben kuaföre sabah kamp kurup insanlığıma döneyim, inşallah sağlıkla, ve akıl sağlığımla yine burada olacağım.

O zamana kadar bana enerji dolu günler, size sevgiler...

11 yorum:

Tanya's dedi ki...

Ah ah..kolay gelsin ama bu seferr keyifle bitsin..huzurla olsun...sende kuaforde benim içinde eğlen...benimde gidesim var hani..

Kocaman öpüyorum.

Imge dedi ki...

Kolay gelsin... Çok yorucu olacağı kesin ama sonrası çok motive edici olduğu için bir o kadar da keyifli bir sürece girmişsin. En kısa zamanda yüzünde kocaman bir gülümsemeyle keyif kahveni içmen dileğiyle...:)

Fery... dedi ki...

fotoğrafa bayıldım :) 9 senelik İstanbul hayatında 6 kez taşınmış bir insan olarak sabır ve kolaylık diliyorum her şey bitip de o yorgunluk kahvesi içilirken çok bir mutlu oluyor insan :))

Unknown dedi ki...

aslıcığım kolay gelsin sana :)
bu koşturmanın içindeyken kendine ve ailene dikkat et vitaminsiz kalma derim :))
sevgiler allah yardımcın olsun ve mutlu mutlu huzurlu güzel resimler yapacağın yeni evin hayırlı olsun sevdiklerine ve sana :))
ne tarafa doğru gittiniz ?
sevgiler...

denizanasi dedi ki...

kolay gelsin arkadaşım.

Aslı Cin dedi ki...

Tanya, senin saçlarını harika kesen bir usta var, ya ben ne yapayım? Teşekkürler...

İmge, teşekkür ederim, ah o kahvenin kokusu bile başka olacak değil mi? :)

Fery, ben bir 9 yıl daha taşınmamayı dileyerek teşekkür ediyorum :)))

Burcu, teşekkürler, neyse ki annem yanımda.Trakya'ya doğru gidiyorum :)

Denizanası, teşekkürler arkadaşım, kolay olur umarım...

cenebaz dedi ki...

Kolay gelsin, tüm işlerin sular seller gibi gitsin, hemen bitsin.

Aslı Cin dedi ki...

Çenebaz, oooo süper bir dilek, bitsin bitsin...

Unknown dedi ki...

BEN BU POSTTA BAYILDIM:)

admin dedi ki...

kolay gelsinnn ;))

Burcu Çalışkan dedi ki...

kolaylıklar diliyorum, en kısa zamanda geri dönmeni bekliyoruz :))