Mart 04, 2010

Acil olarak bu soykırımı tanımalıyız ...

Ermeni lobisi oyları alacakmış da, başbakan telefon etmiş de, son anda dışişleri bakanları "Aman ha, red oyu verin, sonra iki ülke arası ilişkiler tam düzelirken bozulur" demiş de, falanmış filanmış.

Ne oluyor yahu?!

Bırakın oylasınlar, bırakın kabul etsinler, bırakın soykırım yaptınız desinler.

Onlar dedi diye öyle mi oluyoruz?

Tarihçiler nerede? Belge bilgi yok mu?

Var.

Eeee?

Şu durumda yapmamız gereken şudur kardeş.

Amerika, dünya tarihindeki en büyük soykırımlardan birini yaparak, Kızılderilileri katletmiştir. O caaanım topraklara el koymuş mudur? Koymuştur. Elin zavallı göçebelerini oraya buraya sürüp, yerlerine gökdelenler kondurmuş mudur? Kondurmuştur. Onların Kanada'da kumarhane sahibi, Hollywood filmlerinde yardımcı oyuncu, ve bilimum yerlerde turistik ikon olmasına sebebiyet vermiş midir? Vermiştir. Aksiyon filmlerinde başkan olan zenciler, gerçek haytta bile başkan olabilirken ve hatta Oscarları artık zenciler alabilirken bu zavallı ezilmiş asıl toprak sahipleri bunları hala rüyalarında görememiştir. Asıl zulüm bu değil midir? Neyse ki uzaklarda onlarla akraba olduğunu düşünen biz Türkler varız. Ne güne duruyoruz? Meclisimizi acil toplanmaya çağırmalı ve bir an önce bunu oylamalıyız. Sonra da bunu tanımalıyız.

Onlar bizi tanımasa da... :)

3 yorum:

Sudiş dedi ki...

Kesinlikle haklısın... Yalnız son cümle süperdi, "onlar bizi tanımasa da" :D

Efsun dedi ki...

HAklisin nerede bizim tarihciler??? Bu sabah bizim haberlerede tartisma konusunu oldu, kullanilan üslup zaten olan bir soykirim artik resmilesti seklindeydi...

Tanya's dedi ki...

Ohh..klavyene sağlık...