Mart 02, 2010

Recep İvedikleştiremediklerinden misiniz?

Recep İvedik bilmemkaç çıkıyormuş. Yoksa çıktı mı?

Bilmiyorum ama filmden çok tartışmaları ilgilendiriyor beni.

Recep İvedik'e gülenler ve gülmeyenler olarak ikiye ayrılıyor adeta insanlar.

Çok yanlış !

Aslında Recep İvedikler ve İvedik olmayanlar olarak ikiye ayrılıyoruz.

Misal bizim Tedaş'da Recep'in dişisi var. Bizzat gördüm ve konuştum. Daha doğrusu ben soru sordum o cevaplamadı. Israrla sordum, suratıma bakmadı. Sormaya devam ettim ve işini bitirdiği halde mıhlandım yerimde, baktı ki gideceğim yok, lütfedip cevap verdi, ama böğürdüğü için anlamadım.

Sadece orada mı? Her yerde karşımıza çıkıyorlar. Gelir seviyeleri, eğitimleri veya geldikleri yer de bir şeyi değiştirmiyor. Sokaklarda gördüklerini unutsan, gittiğin yerde hiç tahmin edemeyeceğin bir konumda çıkıyor karşına, kapıyı kapatsan televizyonla evine giriyorlar.

Bu ülkede "Halk eğitim" merkezlerinin ne kadar önemli olduğunu biliyor musunuz? Okuma yazma, biçki nakış, takı tasarımı her şey var. Keşke talim terbiye dersleri de olsa diyorum bazen. Ya da daha iş o kadar uzatmadan, okullarda genel bilgi, kültür, görgü dersleri olsa. Amaç hayata hazırlamak değil mi? O zaman ne Recep İvedik'ler olur etrafta, ne de onu eleştirenler...

Dip sos: Meraklıları için bu akşam da sanırım TV da Recep İvedik var :)))

4 yorum:

Berrin dedi ki...

evet su anda show tv de :))

seviyorum recep ivedik'i :))

cenebaz dedi ki...

Bugün Halk Bankasında vardı bi tane dişi Recep İvedik, memur versiyonu olarak:((

Aslı Cin dedi ki...

İnsanların seçimlerine göre sınıflandırılmaları hiç hoşuma gitmiyor benim de. Ben sevmiyorum ama komik bulan, seven çok. Amaç zaten abartmak. İvedik de bunu yapıyor.

Aslı Cin dedi ki...

Çenebaz, diyorum ya heryerdeler :)))