Nisan 12, 2010

Aaaa ! Blog ödüllerindeyim !

5 senedir blogger'ım. Dolayısıyla kimler geldi, kimler geçti diyebilirim sanırım.

Blog ödülleri ilk başladığında insanlar yarışmaya katılmaktan çekinir, bir yandan yazılır, bir yandan da bloglarına yazarlardı: "Aaaa beni aday göstermişler !"

Hayır efendim, bu Oscar ödül töreni falan değil. kendin aday oluyorsun.

Nitekim ben de her sene olduğum gibi aday oldum.

Her iki blogumla da.

Hayır, iddialı da değilim.

Bloglarda tanınmanın ve oy alabilmenin belli başlı kuralları vardır ki o kurallara da ben uymuyorum. Blog blog dolaşmıyorum, canım cicim yapamıyorum, bebeeem diyerek dolaşıp bırakın alakasızları alakalı yorumlar bile bırakamıyorum,zaman yok, burada biliyorsunuz herkesin hoşuna gitmeyecek şeylerden bahsediyorum genellikle, moda blogunda ise Şebnem'le az ve öz yazıyoruz, amacımız giydiklerimizi çekmek veya bir şey tanıtmak değil, fikir vermek, anlayacağınız çok eğlenceli de değiliz, muhtemelen bu konudan burada bahsedecek, yan tarafa link koyacak sonra da unutup gideceğim sonuçlara bakmayı. Dolayısıyla dereceye girmem imkansız.

Eeee, neden katılıyorsun diye soracaksanız şöyle söyleyeyim.

Öncelikle blogların gelişimine katkısı olduğuna inandığım yarışmaları destekliyorum. Bu yarışmalar sayesinde çok ilginç ve yeni bloglar keşfediyorum. Bunun gibi benim blogumu da ilgilenecek insanların tanıma şansı yakalayacağına inanıyorum. Beni takip eden ve seven insanların dereceye taşımayacak olsa da bana oy vermesi, oylarıyla ödüllendirmesi de tabii mutlu ediyor beni.

Bu yıl her iki blog da farklı kategorilerde yarışıyor.

Benim asıl merak ettiğim hangi blogumun daha çok alacağı olacak.

Bu arada yarışma cts başlamış, ben bu sabah farkettim, takip ettiğiniz ve oylamak istediğiniz bloglar sizi şurada bekliyor...

3 yorum:

nymphea dedi ki...

Bu yukarıda saydıgın sebeplerden dolayı blogunu cok seviyorum ve görür görmez de oyumu verdim:)

Aslı Cin dedi ki...

nymphia, :))) Teşekkürler. Sebep göstermiş de oldum yani.

Sebnem'den dedi ki...

Bebeeeeeemmmmm, anaaaaaaaaaaammmmm!!Sana oy vermeyen ne olsun!!!