Nisan 22, 2010

Haberler...

Biliyorum biliyorum bir süredir yazamıyorum ama hayat bırakın su gibi akıp geçmeyi sele kapılmış gibi sürüklenip gidiyorum.

Okuyorum, izliyorum, ama gelin görün ki fırsat olmuyor yazamıyorum.

İş güç, ev, oğluşun yıl sonu telaşı derken yoğunum oldukça.

Ne haberlerim var başka?

Tanya'nın ve Ersin Hoca'nın Aliş'i geldi. Henüz arayamadım ama Şebnem'den duyduğuma göre çoook şekermiş. Sevdikleriyle beraber sağlıkla, huzurla, mutlulukla geçecek koca bir ömür diliyorum ona. Ve kocaman kokluyorum.

Geçen haftalarda Ece'nin editörlüğünü yaptığı "Weekly" dergisinde Oscar törenleri ile 4 sayfalık bir "Moda Mutfağı" yazımız çıkmıştı. Ece, benden ilkbahar yaz modası ile ilgili bir yazı daha olsa ne iyi olurdu dedi. Koca "İlkbahar Yaz"ı bir kaç sayfaya sığdırmaya çalıştım, ama çok keyifliydi.  

Ekonomi benim için sıkıcı haberler ve cüzdanımdaki paranın eriyip gitme hızından başka bir şey ifade etmese de neyse ki bunu ciddiye alan insanlar var. Ve bunlardan biri de uzun zamandır blog sahibi olan biri. Konuyla alakalıysanız "EkonomiTürk" e bakmanızı öneririm. Darısı kitap hayali kuran diğer blog yazarlarının başına...:)

Bir kötü haber. Halam 5 yıllık turp gibi döneminden sonra o illet hastalığa yine yakalandı. Pazartesi ameliyatı var. İşin garibi kendisi ısrar edip bakın şurada bir şey var diye doktora gitmese, bırakın gitmeyi temiz çıkan tahlillere ve ultrasonlara rağmen bir terslik olduğunda ısrar etmese geç de kalınabilirdi. Şimdi kalbimiz onunla. Ancak artık Kanser'le ilgili hiç bir doğru veya yanlışa inancım kalmadığını söylemeliyim. Çok sıkıldım ailedeki bu haberlerden bu son olur umarım.

Bir tane daha iyi haberim var. Duyduğumda çok ama çok sevindim. Ancak şu anda söyleyeyemem. Her şey otursun, kendimi tutamayacağımdan emin olabilirsiniz. 

Şimdi bu hafta tatille birlikte erken başlayacak haftasonu telaşına girmeliyim. Arkadaşlarla kahvaltı, oğluşun gösterisi, haftasonu planları ve annemin ziyareti...

1 yorum:

hay sana ne dedi ki...

ben o erken tatilin bugün farkına vardım
piyango gibi...
çok güzel