Mayıs 25, 2010

Konudan konuya biraz ahkam keselim...

Gündem hayli hareketli ama önce müjdemi vererek başlamak isterim. THY havaalanı reklam panolarında yer alan Demet Akalın'ın yukarıdaki fotoğrafını photoshoplayarak namusumuzu bir kere daha kurtardı. Derin bir oh çektiğinizi duyar gibiyim. Allah onları başımızdan develeri peronlarımızdan eksik etmesin.

Hoş photoshoplarken hayrına biraz surata da el atsalar fena olmazmış, bu uzamış surat bana meşhur Scary mask'i hatırlatıyor.

Gündemin modası Hadise'nin Amerika'da seslendirdiği istiklal marşını kötülemek. Kızcağız yorumladı diye yerden yere vuruluyor. İyi de onu orada görünce ne bekliyordunuz ki? Kadın bir sanatçı :) Bu detone yorumlamanın onun tarzı olduğunu Eurovision'dan hatırlamalıydınız.

Eurovision demişken, meraklılarına hatırlatayım bu akşam yarı final var. Trt 1 de ilahi programlarının arasındaki boş kalan zaman diliminde izleyebilirsiniz.

Bir diğeri de Pelin Batu.  Neden yerden yere vuruyorlar anlayamıyorum. Kız güzel, akıllı,eğitimli ve ukala. Yani günümüz kızlarında olması gereken her şey onda var. Yok küfür etmiş yok söylenmiş. Gecenin bir vakti yayınlanan tarih programının varlığından meraklıları dışında kim haberdar olabilirdi ki o orada oturmasa. Şu hayatta herkesin bir görevi vardır,öyle yada böyle...

Siyaseti komedi sahnesi gibi izliyorum bu günlerde. İnsanların ne kadar değişebildiğine veya çirkinleşebildiğine şaşkınlıkla bakıyorum. Kravat taktı takmadı, tuvalet kağıdı kullandı kullanmadı gibi her detayı didiklenen Kemal amcamızı birileri fena halde kıskanıyor belli ki. Benim önerim kaskete karşılık onun da bir çeşit şapka edinmesi. Zevkine bırakıyorum ama Fötr çirkin durur, yakışanı da ben söylemeyeyim artık. Herneyse yeni bir şapka gündemi bayağı meşgul edecektir.

Ve Lost. Ya ben sonunu anlayamayacak kadar salağım yada senaristler herşeyin içine edecek ve ettiğini de kabul edemeyecek kadar salak. Adamların milyon dolarlar kazandığını hesaba katarsak birinci şık doğru olmalı, biz dünyadaki milyonlarca insan fena halde salağız.Adam gözünü açıp kapayana kadar o adaya düşen düşmeyen tüm fani ruhlar ve hatta bedenen hayatta olanların arada derede yaşadıkları bizi yıllardır geriyor. Yani ne izlediysek boş, tam bir saçmalık. Daha 3. sezonda Araf mı bu diye soran bizlere, mırın kırın edip hayır değil diyen sonra senaryoya sağ gösterip sol çakmak için deneyler, mitolojik öğeler, başka başka karakterler  ekleyen yapımcılara teessüf ediyorum.( Kibarcası. Blog dışında söylediklerimi buraya yazamam tabii ki )


Sawyer'ın yüzü suyu hürmetine izlemiştim zaten dersem biraz daha iyi hissediyorum kendimi.

Yarın Galatamoda'da olacağım, bu arada bir iş görüşmem var, haftaya da Sex and The City'nin Vogue özel  gösterimine gidiyoruz, gündem karışık olsa da neyse ki burada herşey yolunda...

4 yorum:

hay sana ne dedi ki...

özel gösterimi kıskanırım...

Aslı Cin dedi ki...

:) 2 kişilik olmasını isterdim

Aslı Cin dedi ki...

Seden şansın var artık :)

hay sana ne dedi ki...

bildiğim tüm şans getiricileri uygulamaya başlıyorum :D