Haziran 10, 2010

Yeni odaya yerleşme, yeni işe alışma, yeni şirketin işleyişini anlama süreci. İtiraf etmeliyim kafam karışık, yorgunum argınım ama şikayetçi olacak değilim. Pekala, kabul ediyorum, sabahtan akşama bir yere tıkılmak hiç hoş değil, arada bir çıkılacak yerler de yeterli değil, ancak işimi de çok özlemişim.

Yeni odam keyifli. Kırmızı yuvarlak dönebilen iki misafir koltuğum, beyaz bir masam, beyaz üzerine çiçekler koyabileceğim küçük sehpam, dışarıdaki yeşilliklere bakan kocaman camlarım ve yusyuvarlak beyaz bir koltuğum var.  Arada kimse görmeden hızla dönebilirim,adeta dönmedolap :)

Bu aralar bir de anaokulu mezuniyeti, gösteriler ve bizi ziyarete gelen öğretmenlerinin heyecanı var.Okul kapanır kapanmaz tatile çıkıyoruz, onu da unutmamak lazım.

Anlayacağınız bir koşuşturmadır gidiyor, yazamayabilirim affola...

3 yorum:

Sebnem'den dedi ki...

Bahçede kş tavus kuşlarını unutma.

Kirpikteki Gözyaşı dedi ki...

Bu sıralar o kadar karışığım ki bir parça anlayabiliyorum seni sanırım. Düzene girecek ama mutlaka alışacaksın! Hareketli günlerin tadını çıkar ve kolay gelsin! Oğluşu da tebrik ederim:) İnşallah liseyi, üniversiteyi de okuyacağız buradan yaşlı bloggerlar olarak:)))))))

hay sana ne dedi ki...

beyaz masa en süperi

keyifli geçsin :)