Temmuz 24, 2010

True blood aşkına !!!

Biliyorum yine ara verdim. Ama zaman bulamıyorum. Bir yandan fuara hazırlık bir yandan yeni işler müşteriler peşinde koşturmak derken, günler su gibi, yo hayır daha da hızlı akıp gidiyor. Hayatımı sel almış gibi.

Zaman bulabilirsem Moda Mutfağına bir şeyler yazıyorum biraz kitap okuyor yada dizi izliyorum. Şu anda bir tek diziyi takip edebiliyorum , o da TRUE BLOOD.

İzlemediyseniz söyleyeyim. Saçma sapan bir dizi !!! Ama benim gibi vampirlermiş, kurt adamlarmış fantastik tüm o ıvırzıvırlardan hoşlanıyorsanız izleyin derim. Öncelikle dizi yetişkinlere göre. Gerilim sahneleri olduğundan değil, başka sebeplerle. Bol bol da küfür var. Espriler aptalca ve buna rağmen çok güldürüyor. Müzikler ise şahane!

Son yayınlanan bölümün finalinde yer alan Trouble bu aralar favorim. Şuradan dinleyebilirsiniz.

Aptalca ve sıkıcı bulduğum - ama buna rağmen izlediğim - ilk sezondan sonra ikinci sezon katılan karakterlerle daha ilgi çekici oldu. Her şeyden önce dizi zevkimizin gayet iyi uyduğunu düşündüğüm James Frain, izlediğim her dizide var olduğu gibi bu diziye de dahil oldu. Saplantılı, manyak, aşık bir vampiri canlandırıyor, ve her rolünü olduğu gibi bu rolünü de Oscar'lık oynuyor.


Alexander Skarsgård vampir rolü için yaratılmış. Diziyi başından beri sıkıcılıktan bir nebze olsun kurtaran bu karakterin yanına bir de bu sezon eşcinsel züppe vampir Theo Alexander ve kurtadam Joe Manganiello'nun gelişi ile dizi daha da şenlendi. Sezon ortası Promosuna göre daha da hareketlenecek.

Konuyu kapatırken Eric ve Pam'in çocuklar hakkındaki yorumunu yazmadan edemeyeceğim:

Pam çocuklara bakarak: You make me so happy, I never had any of you.
Eric: No, c'mon Pam, they're funny. They're like humans, but miniature. 'Teacup humans'...

2 yorum:

Çileksuyu Sibel dedi ki...

Selam asli,bende cok sacma dedim AMA izlemekten kendimi alamafim simdi gelicek sezonu iPle cekiyorum ve eeric'i cok seviyorum:)bir de vampire diaries favorim,cok yasasin Damon,zaten diziyi cekici kilan bu kotu adam:)

Aslı Cin dedi ki...

Hahaha ! Evet ya romantik vampir hiç çekilmiyor, bence de Damon !