Kasım 05, 2010

HM Partisi hikayesi...

Bu akşam HM in açılışı öncesi yapılan alışveriş partisine davetliydik. Şebnem'le fırsat bu fırsat diyerek erken gidip , daha önce pek fazla gezme şansımızın olmadığı Forum İstanbul'da zaman geçirmekti amacımız. Öyle de yaptık. Ancak Forum o kadar büyük, ve o kadar çok marka bir arada ki, bir süre sonra ayaklarımızı sürümeye başladık, partiye kadar oturacak bir yere ihtiyacımız oldu. Ve bunun için sanırım en iyi yeri bulduk. Yemek sonrası Türk kahvesi içmek için en berbat mekan olsa da, kırmızı halının başlangıç yeri olarak Starbucks gayet iyi bir yerdi. Herşeyden önce...

alışveriş partisine 15 (bin) pondluk iğne topuklar, tütü etekler ve palyaço kıyafetleri ile gelenleri izlemek keyifliydi. Tam tek düz ayakkabılı bizler miyiz derken neyse ki yalnız olmadığımızı gördük. Arkadaşımız Selçuk harika fotoğraflar çekerken partiden hoşumuza giden stil sahibi insanları da fotoğrafladı ki umarım yarın sizlerle paylaşacağız.

Asıl bomba, parti saatine doğru açılışa gitmeye kalkışınca patladı. Daha 15 dakika önce geçtiğimiz yerde şimdi sıraya girmiş 100 den fazla insan vardı.

Ülkemin yarısı VIP mış.

Bir süre sıra bekledikten ve şansa bakın tam önümde lise arkadaşıma rastladıktan sonra, blogger olarak basın kartımızla giriş yaptık. Girer girmez her zamanki gibi :) Zeynep Tnnuslu ile karşılaştık. Şebnem'le kısa bir söyleşi yaptı, sanırım cts TV8 deki programında HM partisini de bizi de izleyebilirsiniz. Artık inanıyoruz ki her zaman ilk karşımıza çıkan bir nevi meleğimiz o.

İçeri girenler olup hiç çıkan olmayınca tahmin edeceğiniz gibi izdiham oluştu.

PR şirketi öyle canla başla çalışıyordu ki, bu kalabalıkla çok iyi baş ettiler doğrusu.

Ancak ne yazık ki bu açılışa kasalar yetişmedi.

Önce neler üretilmiş, ne desenler ne renkler, ne kıyafetler var, ne kadar fiyata satılıyor, meslek merakı ile incelerken, kendime bir şeyler seçmeye fırsatım olmadı. Bir kaç parçayı elime aldığımda ise çok geç kalmıştım. Zira bu sefer de önümdeki 100 kişi kasa kuyruğundaydı. Ben yarım saat bekledikten sonra kalabalıktan baygınlık geçirecekken, elimdekileri Şebnem'e bırakıp çıkmadan önce sadece 1 mt ilerleyebilmiştim.

Hoş Şebnem'de seçtiklerimizi fotoğraf ve söyleşiler uğruna bir kenara bırakmak zorunda kaldı ya...

Özetle:

Keyifli bir açılıştı. Stil sahibi bir çok insan oradaydı, fotoğrafladık, tanıştık, konuştuk.
Alışveriş edemedik belki ama o keyfe vardık. Her şeyi inceledik.
DJ in seçimleri süperdi, kendisine sevgilerimizi yolluyoruz.
Tatmaya zamanımız olmasa da bir açılış için içki ve kanepe servisi harikaydı.
Çalışanlar son derece neşeli ve güleryüzlü. Umarım savaş meydanını toparlarken de biz davetlileri güleryüzle anıyorlardır.

Daha da sadede gelirsek.

Mağaza, yurtdışında gördüklerime nazaran oldukça küçük. Umarım bir dahaki mekanları daha büyük olur ki daha çok çeşit gelir.

Geçen ay Paris'te gördüğüm ürünlerin bir kısmı burada, hatta bana sorarsanız sanki daha da uygun fiyatlara. Ancak çok yeni ürünler de var. Yine de sitede gördüğüm pek çok ürünü bulamamk üzücü.

Klasik HM dekorasyonuna sahip.

Ürünler çok çeşitli ve zevkli. Benim favorilerim kolsuz trençkot, pelerin trençkot, uzun dizüstü elbise gibi giyilebilen kazaklar - 39.90 TL- desenli bluzlar, omuzları dantelli tşirtler, iç çamaşırı ve aksesuar reyonları. Çok hoş minimal deri bluz ve mini elbiseler vardı ki onları da es geçmemeli.

Son olarak cts günü 11.00 de yapılacak açılış için ilk 200 kişiye sınırlı sayıda üretilen bir armağanları olacağını, ancak buna rağmen, sabır taşı değilseniz, bu geceden sonra, size açılış gününde orada olmamanızı tavsiye edeceğimi de hatırlatmak isterim.

İyi HM ler...
.

5 yorum:

hay sana ne dedi ki...

ben giremiyorum o kalabalıklara
ruhum daralıyor
allahtan iş mecbur bırakmıyor
alışveriş için bile işlerimi c.tesileri 10-12 arası bitirip eve kaçıyorum

Aslı Cin dedi ki...

Seden, kaçmak yok, bir dahaki kalabalığa benim için sen gir :)

hay sana ne dedi ki...

ben neyim var ise direkt senin üzerine yapayım
ama sen beni o kalabalığa sokma :)

Aslı Cin dedi ki...

:)))

hay sana ne dedi ki...

korkunç....
H&M ve cumartesi için kullanabileceğim başka tek bir kelime yok.
Bugün annemin ısrarı ile, maalesef forum istanbul'a gitmek zorunda kaldım. Manzarayı tarif edecek kelime yok!!!
Durum şu: seden ve annesi H&M kadın katı kapıdan içeri korkarak adım atar, ilk adımda ayaklarına basılır bir genç kız grubu tarafından, bu esnada çevrede kadınlar kıtlıktan çıkmışçasına reyonlara saldırmaktadırlar. bebek arabaları ile girenler bile sizi ezip geçerek bir şeyler kapışmaktadır. Seden ve annesi yaklaşık 6. adımlarında ikinci dirsek yiyişlerini yaşayınca aynen geri çıkarlar. Önce sakinleşmek için bir kahve içmeyi denedilerse de deli miyiz biz bakışları eşliğinde koşarak forum istanbul'dan dışarı giderler.