Mart 28, 2011

Hayat bazen can sıkıcı...

Önce bloglar sansürlendi, sonra fotoğraf yüklemek Çin işkencesi haline geldi. Velhasıl canım Moda Mutfağına iki haftadır yeni bir haber giremiyorum. Çok çok sıkıcı.

Koleksiyon son hız devam ediyor, ama bazen bir deseni oturtmak günler alabiliyor. Çok sıkıcı !

Bahar geliyor ama hava hala serin. Vitrinler şahane ama insanın canı bir şey almayı bırak bakmak bile istemiyor. Shopping Fest ile geceyarısı dışarıda olmak güzel ama eli boş dönmek sıkıcı.

Kadın olmak zor zanaat. Kuaförde zaman geçirmek gerçekten çok sıkıcı !

Kayıt mevsimi malum. Doğa koleji tam bir hayalkırıklığı olmaya devam ediyor. Yetkili isimlerinden bir cevap almaya çalışmak insanı bezdirecek kadar sıkıcı. Her ticarethane gibi her şey satın alana kadar...

Konu okuldan açılmışken- nereden aklına geldi demeyin, alakası var- insanın "çirkin" insanlarla muhattap olması çok sıkıcı. Belli bir yaştan sonra insanları kabul etmek, sineye çekmek, boşvermek daha kolay olsa da hala saygısız insanlara tahammül edebilme eşiğim düşük.

Konu böyle hava, su, okul mevzusu olunca İzmir'den uzak olmak çok sıkıcı. Orada olsam mahalle okuluna verir, caaanım havada oğluşun elinden tutup güle oynaya okula götürürdüm. Ah hayaller hayaller...

1 yorum:

Unknown dedi ki...

okul durumları gerçekten düşündürücü umarım düzelir istediğin şekilde :) bahar gelsin bak herşey düzelir sevgiler Aslıcım :)