Nisan 25, 2011

Pink stinks !...

Bir yakışıklı annesi ben, günümüz kızlarını da kız annelerinin vazgeçemediği pembe tutkusunu da anlayamayan biri olarak, bunca aşırı doz pembenin yan etkisinden midir bilinmez bu akımı sonuna kadar destekliyorum. Kızlarınızı kalıplara sokmayın, tamam arada bir pembeler olabilir ama onları özgür ve rengarenk giydirin ! www.pinkstinks.co.uk in amacı medya, pazar ve endüstriyi kızlara daha fazla pembe tasarım üretmemeleri , bu renge diretmemeleri konusunda uyarmak. Bu rengin kızları dişi kalıplara soktuğundan ve özgürlüklerini uzun vadede kısıtlayacak şekilde yetişmelerini sağladığından bahsediyorlar...

2 yorum:

Selen dedi ki...

Daha fazla katılamazdım bu kampanyaya. Bana da iki erkek annesi olarak okuldaki pembeli kızları görmekten gına geldi. Yeşil giydirin, mavi giydirin, rengarenk çizgili, çiçekli giydirin ama pembeye bi dur deyin artık diyesim var kız analarına. Bu arada; indeed pink stinks! :)

pelininstyle dedi ki...

Benim de kizim olucak ya:)Kaliplara karsi bir insan olarak her turlu renge kalbimizi, kafamizi acik tutmaliyiz bence de:) Pembeyi de cok severim ama saplantiya ne gerek var yahu. Bunun disinda kiz ve erkek cocuklarina kaliplara uygun oyuncak alinmasina da karsiyim.:)