Haziran 05, 2010

Dönüş...

Bu bloğu açalı 5 yılı geçti. Moda blogunu ise işten ayrılmada kısa süre önce, işten uzak kalmamak için açtım. Ülke değişikliği, şehir değişikliği, hayattaki tüm o değişikliklerde benim için, kimi zaman zor vakit ayırabilsem de, bir kaçış noktası oldu. Sıkıcı günlerde de beni oyaladı. İşimden uzak kalmadım. Hiç bir şeyi kaçırmadım. Aynı zamanda beni hareketli kıldı, eğlenceli ve keyifliydi.

Şimdi yeniden ofis hayatına dönüyorum. Artıları da var, eksileri de. Serbest çalışmaya benzemez ama bir yandan da o kadar özledim ki koşuşturmayı,  bu eksiklik canımı sıkmaya da yetmez.

Artık hafta içlerim eskisi gibi bir koşuşturma içinde geçecek. Yeri gelecek gece yarılarına kadar çalışılacak, yeri gelecek koca bir hafta evden uzakta geçecek.

Her anne gibi endişelerim var, ama oğluşumun artık büyümüş olması da bana destek veriyor. En azından annemin desteği ile rahat olacağım oğlumu bırakırken.

Daha az görüşeceğiz diye öc alır gibi sanki, bu sabah her zamankinden çok daha şeker. Dün kızlarla uzun çocuksuz sakin kahvaltımızın çok keyifli geçtiği gibi.

Özleyeceğim şeyler var anlayacağınız. Ama sonuçta ben de özlediğim diğer şeylerin peşinden gidiyorum.

Hayat her zaman böyle. Hep sahip olamadıklarımızın peşinde koşuyoruz. Gün gelecek yine sıkıldım diyeceğim. Birazcık ara !?

Bu araları şimdilik bana yine bloglar verecek. Araştırmaya, okumaya ve yazmaya fırsat buldukça devam.


Şimdi yeni odama götürecekleri toplamaya...

2 yorum:

sinem (adacim) dedi ki...

Aslı,cım
Hayırlısı olsun.Kerem artık kocaman oldu. En güzel zamanları birlikte geçirdiniz, ne mutlu.Evde olmaya ben de çok alışmıştım. Seneye artık sıkılırdım deyip avutuyorum kendimi.Çalışmadan da olmaz ama di mi?

Aslı Cin dedi ki...

Züğürt tesellisi mi bilmiyorum ama evet sıkılırdık, teşekkürler :)))